Μετά την Ρωσία, ΤΕΛΟΣ και με Κίνα για την Ευρώπη;;; Έρχεται ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

 

Καταστροφική εξέλιξη!!! Ό,τι πουν οι ΗΠΑ…

Προφανώς η Ευρωπαϊκή Ένωση, έπειτα από υποδείξει των διθνιστών της Ουάσινγκτον και του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, αποφάσισε να προχωρήσει στα τελικά βήματα, προκειμένου οι πολίτες να φτωχοποιηθούν και να τους επιβληθεί διαφορετικό πολίτευμα!!!

▪ Βήμα πρώτο: Ξεφορτωθείτε τον μεγαλύτερο εξαγωγέα ενέργειας, Ρωσία – ΕΓΙΝΕ.

▪ Βήμα δεύτερο: Ξεφορτωθείτε τον μεγαλύτερο εμπορικό σας εταίρο, Κίνα – ΓΙΝΕΤΑΙ.

▪ Βήμα τρίτο: Κατάρρευση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielus Landsbergis παραδέχτηκε ότι «η αποτυχημένη ευρωπαϊκή πολιτική μας για την Ρωσία κάνει πολλούς από εμάς να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας στην Κίνα», καθώς οι ανησυχίες αυξάνονται γρήγορα για το πώς το μπλοκ μπορεί να αντικαταστήσει τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ που θα δείτε:

«Πολλές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ήλπιζαν να αυξήσουν τους δεσμούς τους με μια παγκόσμια οικονομική δύναμη της Κίνας, αλλά σε κάποιες χώρες της Ευρώπης αυτή η πρωτοβουλία έχει πράγματι προκαλέσει ρήξη μεταξύ διαφόρων ανώτερων αξιωματούχων.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, -η μεγαλύτερη μας οικονομία, η Γερμανία, φαίνεται διχασμένη για τις Κινεζικές επενδύσεις στο Βόρειο μεγάλο λιμάνι του Αμβούργου.

Οι αξιωματούχοι έχουν αποκρούσει το σχέδιο, προκειμένου η Κινεζική Ναυτιλιακή εταιρεία “Costco” να αποκτήσει εν μέρει ιδιοκτησία του κόμβου μεταφορών.

Η Ευρώπη φαίνεται να διπλασιάζει την στρατηγική “αυτο-απομόνωσης ερημίτη” και επιδιώκει να μειώσει το εμπόριο με τον άλλο εχθρό της Ουάσιγκτον, την Κίνα».

Δείτε το βίντεο:

loading...