ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ… «ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΩΣ»


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ”Η ΚΡΙΣΗ”: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ…ΜΕΤΑ ΤΑ LOCKDOWN, ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ
Σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος…”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως” Μετά την ερημοποίηση επί

covid19 οι κοσμοκάτορες του σκότους επιβάλουν το σκότος..

”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως·” Επιχειρούν να εμπεδώσουν σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος.. μ’ άφορμή γεωπολιτικές προκλήσεις, ενεργειακή κρίση, κλιματική αλλαγή…

Το σκότος σώζει το σκότος εξοικονομεί το σκότος συμπάσχει το σκότος είναι αγάπη. Μια αντιστροφή…Αλλά αυτή είναι η Κρίση.. κρίση αμετάκλητη…..

19 Και αυτή είναι η κρίσις, ότι το φως ήλθεν εις τον κόσμον, και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως· διοτι ήσαν πονηρά τα έργα αυτών.(κατά Ιωάννην 3)

Μετά την γενικευμένη ερημοποίηση με πρόσχημα υγειονομικό που επιβλήθηκε δια απόλυτης καραντίνας-lockdown, στρατιωτικού νόμου και κατ΄οίκον περιοριοσμόν, ακούσιο εγκλεισμό ολόκληρων πληθυσμών οδεύουμε σε μια φάση-περίοδος σκότους. 

H εποχή dark ήρθε με κατασκευασμένο πρόσχημα ενεργειακό. Άπλετο σκότος…μια ακόμη πνευματική παρέκκλιση…Από τους ”Τεχνητούς Παραδείσους” των καταραμένων ποιητών στις ”Τεχνητές Κολάσεις” των καταραμένων πολιτικών. 

Σαν κάποιο καθόλου αόρατο κέντρο να δημιουργεί σκόπιμα συνθήκες προσομοίωσης του βασίλειου του σκότους. Πέραν των γεωπολιτικών παιχνιδιών και οικονομικών ανταγωνισμών υπάρχει κι ένα bras de fer σε πνευματικό επίπεδο. Που πάντα υφέρπει αλλά τώρα κορυφώνεται…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :