Ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε σήμερα……. θα καταρρεύσει

GEWKWN: 

Από όλες τις γενιές ανθρώπων που έχουν περπατήσει στην επιφάνεια της Γης, η γενιά που ζει τώρα είναι η πιο σημαντική, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, είναι η γενιά αυτή, που ελέγχει (ανθρώπινα ) το μέλλον του ίδιου του πλανήτη, μέσα στις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα αποδειχτεί αν έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις σαν ανθρωπότητα, η αν έχουμε ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.

Αυτή τη στιγμή, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη θέση όταν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο, δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν και ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε σήμερα θα κατέρρεε. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πόσο εύκολα θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο όπου η Ρωσία χρησιμοποιεί πυρηνική βόμβα στην Ουκρανία.

Προσπαθήστε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις..

1. Αν ξεσπούσε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, πώς θα επηρέαζε εσάς και την οικογένειά σας;

2. Αν ξεσπούσε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, πώς θα επηρέαζε, γενικά, την Ελλάδα;

3. Ποιες ελλείψεις προβλέπετε ότι θα υπάρξουν;

4. Πριν ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος τι προετοιμασία θα κάνατε;

5. Αν ξεσπούσε σήμερα ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, έχετε μεριμνήσει για προμήθειες τροφίμων νερού και φαρμάκων;

Πρέπει να γνωρίζετε ότι :

Όλη η τεχνολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα θα είναι κατά 90% άχρηστη, δεν θα λειτουργούν τα computers, τα κινητά τηλέφωνα, και οτιδήποτε χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, και μετά όσα χρησιμοποιούν καύσιμα όπως, αυτοκίνητα, μηχανές, εργοστάσια, αεροπλάνα, πλοία, θερμάνσεις κλπ.

Στην έρευνα μου έχω βρει από το F.S.P

1. Οι αντλίες θα σταματήσουν να λειτουργούν στο βενζινάδικο (καλύτερα να διατηρείτε το ρεζερβουάρ τουλάχιστον κατά το 1/2 γεμάτο).

2. Οι φωτεινοί σηματοδότες δεν θα λειτουργούν.

3. Το νερό σταματά να βγαίνει από τη βρύση σας και οι τουαλέτες δεν θα έχουν νερό για να ξεπλύνετε, διότι δεν θα δουλεύουν οι αντλίες της Υδατοπρομήθειας, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το νερό

4. Μάζεψε όσες κουβέρτες έχεις (αν είναι χειμώνας) δεν θα έχετε θέρμανση.

5. Τα ΑΤΜ δεν θα λειτουργήσουν, οι τράπεζες θα είναι κλειστές η λεηλατημένες.

6. Ζήστε μόνο σε ένα ή δύο δωμάτια…..Εάν κάνει πολύ κρύο και δεν είστε σίγουροι για πόσο καιρό θα μείνετε χωρίς θερμότητα μειώστε το μέγεθος της περιοχής, τραβήξτε όλα τα παιδιά σας, τα πεθερικά, τα σκυλιά, τους υπνόσακους, τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια σας σε ένα δωμάτιο. Τρώτε, κοιμάστε, σε αυτό το δωμάτιο.

7. η αγορά υπνόσακων για κάθε μέλος της οικογένειας είναι μια καλή ιδέα

Μπορεί να γελάτε με αυτά που σας γράφω, και καλά κάνετε και γελάτε, το γέλιο κάνει καλό, αλλά όταν θα συμβούν τα παγκόσμια γεγονότα δεν θα γελά κανείς, θα τα θυμηθείτε αυτά που σας γράφω και ίσως σας βοηθήσουν να επιβιώσετε…..

ΔΕΝ ΜΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ (βλέποντας ποδόσφαιρο η ταινία στην τηλεόραση) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΝΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΝΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ … Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο αγώνας για την επιβίωση σου θα είναι πολύ σκληρός

Δεν μπορείς να καταλάβεις σήμερα ότι είναι πολύ κοντά ο καιρός που θα βλέπεις νεκρούς από την πείνα δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι σου, σήμερα, ότι θα ζήσεις χωρίς internet, χωρίς youtube χωρίς computer, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς θέρμανση, χωρίς Delivery …….

Θα δώσουμε όλοι εξετάσεις, πολύ δύσκολες εξετάσεις ΟΧΙ στην θεωρία αλλά στην πράξη, όσες νηστείες και αν έχεις κάνει, όσες γονυκλισίες και όσες εξομολογήσεις έκανες δεν θα έχουν αξία αν δεν βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου, όχι μόνο αυτούς που αγαπάς αλλά όλους που θα χρειαστούν την βοήθεια σου για λίγο φαγητό για λίγο νερό για ψυχολογική στήριξη

τότε θα καταλάβεις γιατί έλεγε ο Χριστός ‘’ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω’’ Διότι σήμερα αυτό που είπε ο Χριστός δεν μας φαίνετε δύσκολο διότι έχουμε περισσότερους από δυο χιτώνες και έχουμε φαγητό να φάμε και να δώσουμε και στον άλλον και να κάνουμε και τους φιλάνθρωπους και τους καλούς χριστιανούς, όταν όμως έρθουν όλα αυτά τα τρομερά που περιμένουμε ΕΣΥ ο καλός άνθρωπος που θα έχεις δυο κομμάτια ψωμί και πεινά ο γείτονας σου θα του δώσεις το ένα η θα το κρύψεις για το φας μετά; Αν απάντησες θετικά ότι θα το δώσεις τότε σημαίνει ότι δεν έχεις περάσει ποτέ πείνα, εδώ θα είναι η μεγάλη δοκιμασία που θα περάσεις και όχι τώρα που εκ του ασφαλούς το παίζεις καλός χριστιανός.

Αν μπορείτε να κάνετε ένα πείραμα θα διαπιστώσετε πολλά, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ χωρίς φαγητό για τρεις μέρες, μόνο νερό να πίνετε , στο τέλος αν μπορέσετε να φτάσετε στις τρεις μέρες τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει ΠΕΙΝΑ, και αν έχεις τον καιρό της μεγάλης πείνας, οικογένεια και μικρά παιδιά, τότε θα σας πιάσει τρόμος και απελπισία όταν θα ακούς το κλάμα των παιδιών σου γιατί θα πεινούν και εσύ στην αρχή θα νοιώσεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα διότι όλοι γύρω σου θα πεινούν, τότε θα χρειαστείς μεγάλη δύναμη να μην ασκήσεις βία ( το λέω ευγενικά ) σε όποιον έχει ένα κομμάτι ψωμί και δεν σου δίνει λίγο………. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ Κοσμάς ο Αιτωλός, 1714-1797 ‘’Αν βρίσκουν στο δρόμο ασήμι, δεν θα σκύβουν να το πάρουν. Για ένα όμως αστάχυ θα σκοτώνωνται ποιος να το πρωτοπάρη…’’

Συγκλονίζουν τα λόγια των Πατέρων του Αγίου Όρους: …….’’ δέσμευση των καυσίμων από τον στρατό και επίταξη των οχημάτων προμήθειας τους…Τέρμα δηλαδή οι μετακινήσεις, τέρμα το πετρέλαιο καύσης και κίνησης….Κρύο λοιπόν, κακουχίες και όχι μόνο.

Τέλος στον ανεφοδιασμό των σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές ……Επίταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς και των πλοίων.

Η ευδαπ και η δέη θα περιορίσουν τη λειτουργία τους….Λίγες μόνο ώρες το 24ωρο μέχρι που κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως…….Η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα πεινάσουν.

Διορατικοί Γέροντες, βλέπουν οικογένειες, με όσα υπάρχοντα μπορούν να τα μεταφέρουν στα χέρια, να περπατούν μέρες άλλα και να πέφτουν θύματα των ‘’αγανακτισμένων’’ και πεινασμένων αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν τι θα πει συνάνθρωπος άλλα και τι θα πει μάνα γη.

https://www.youtube.com/watch?v=xh8DMM_Vk-0

https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…… στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της……. Όσες φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή…… Ας μαζέψουμε τα κουρέλια της Γαλανόλευκης που οι άθεοι προδότες ηγέτες, άρπαξαν και την κουρέλιασαν, και να την υψώσουμε ξανά ψηλά σε μια Ελεύθερη Πατρίδα

loading...