Δηλητηριαζόμαστε.

Δηλητηριαζόμαστε από έναν πρόεδρο που ενδιαφέρεται περισσότερο να βυθίσει τη χώρα μας σε πόλεμο παρά να παίξει το χαρτί του κατευνασμού στη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση.1

Δηλητηριαζόμαστε από ένα έλλειμμα και ένα δημόσιο χρέος ρεκόρ, από την επισφάλεια και την αυξανόμενη εξαθλίωση, ενώ η κυρίαρχη κάστα συνεχίζει να γεμίζει τις τσέπες της. Τα μεγάλα αφεντικά του CAC 40 συνεχίζουν να λαμβάνουν 200 δισεκατομμύρια φορολογικά δώρα κάθε χρόνο (δημόσιες επιδοτήσεις, εκπτώσεις φόρου και φοροαπαλλαγές)2 .

Δηλητηριαζόμαστε από διεφθαρμένους πολιτικούς που δεν τα παρατάνε και που πιθανότατα δεν θα κριθούν ποτέ σωστά. Είτε πρόκειται για τον Alexis Kohler, γενικό γραμματέα των Ηλυσίων, που κατηγορείται για «παράνομη ανάληψη συμφερόντων», ο Eric Dupond-Moretti, Keeper of the Seals, κατηγορούμενος επίσης για «παράνομη ανάληψη συμφερόντων» και ο Édouard Philippe που σύντομα θα κληθεί τον Οκτώβριο. 24, 2022 ενώπιον του Δικαστηρίου της Δημοκρατίας, εξακολουθεί να είναι έντιμος πολιτικός στη χώρα μας;

Δηλητηριαζόμαστε από κακούργους οικολόγους, τους «Khmer Verts», που ευνοούν τις ανεμογεννήτριες που όχι μόνο παράγουν λίγη ενέργεια, αλλά των οποίων τα πτερύγια, οι ορθοστάτες και οι μπαταρίες είναι μη ανακυκλώσιμα. Όταν ολοκληρωθούν όλα τα αιολικά πάρκα που παραμορφώνουν τη Γαλλία, οι ανεμογεννήτριες θα παράγουν μόνο το 13% των αναγκών μας σε ηλεκτρική ενέργεια. Δισεκατομμύρια ευρώ επενδύθηκαν για το τίποτα, αλλά δεν χάθηκαν για όλους. Καλώς ήρθατε στον ανατριχιαστικό κόσμο της απληστίας3 .

Δηλητηριαζόμαστε από εργοστάσια μεθανοποίησης που υποτίθεται ότι παράγουν αέριο και ηλεκτρισμό. Εκτός από το ότι η παραγωγή αυτού του αερίου από ζωικά περιττώματα και φυτικά απόβλητα απορρίπτει το 90% των απορριμμάτων. Αυτά τα απόβλητα, που ονομάζονται «Χώνευμα» διασκορπίζονται στα χωράφια, καταστρέφοντας τους γαιοσκώληκες που είναι απαραίτητοι για την επιβίωση της καλλιεργήσιμης γης. Οσμική, ηχητική, ρύπανση των υπόγειων υδάτων και ούτω καθεξής. Ήδη 1075 μεθανιοποιητές στη Γαλλία που παράγουν, κρατούν σφιχτά, 0,6% ηλεκτρική ενέργεια και 0,5% φυσικό αέριο. Πιστεύουμε ότι ονειρευόμαστε4 .

Δηλητηριαζόμαστε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μετά από παραγγελίες. Εδώ και αρκετές μέρες εμφανίζεται το δελτίο καιρού ηλεκτρισμού:

– Eco Watt Rouge, απενεργοποιήστε τα πάντα και βάλτε ζιβάγκο.

– Eco Watt Orange, εναλλάξ πουλόβερ και κάτω μπλουζάκι,

– Eco Watt Vert, καταναλώστε, αλλά με μέτρο.

Ο μετρητής Linky θα σας κόψει την ηλεκτρική ενέργεια από απόσταση. Χαμογέλα, θα παγώσεις. Το εργοστάσιο του Fessenheim είναι κλειστό με ψευδείς προσχήσεις, γιατί όλα λειτουργούν μέσα. Ένα ακόμη βήμα προς τη σκλαβιά που επιθυμούν οι κυβερνώντες μας.

Δηλητηριαζόμαστε καθημερινά από τα χημικά τρόφιμα, όπου κυριαρχούν οι βαφές, τα λευκά σάκχαρα, τα φθηνά λάδια, τα αντιβιοτικά, οι ορμόνες, τα φυτοφάρμακα και τα μυκητοκτόνα. Οι μεγάλες εταιρείες αγροδιατροφής επιδιώκουν μόνο να αποκομίσουν κέρδη εις βάρος της υγείας σας αλλά και των κατοικίδιων σας. Ρίξτε μια ματιά στη σύνθεση των κροκέτες και των τροφίμων για σκύλους και γάτες. Ανυψωτικό. Ένα παράδειγμα: οι γάτες είναι σαρκοφάγα, αλλά η κροκέτα τους περιέχει λαχανικά, ίνες και ζωικά υποπροϊόντα όπως κέρατα και οπλές που έχουν κονιοποιηθεί.

Δηλητηριαζόμαστε από ένα διεφθαρμένο αλλοπαθητικό φάρμακο του οποίου η μεγάλη πλειοψηφία των ασκούμενων έχει ξεχάσει τον όρκο του Ιπποκράτη. Θυμηθείτε, «Είσαι άρρωστος; Έχεις πυρετό; Μείνε σπίτι. Πάρτε Doliprane και αν πνιγείτε κάντε 15”. Από την άλλη πλευρά, εμβολιαστείτε με υγρά που ονομάζονται δόλια εμβόλια ακόμα σε κλινικές δοκιμές φάσης 35 .

Δηλητηριαζόμαστε από ουκρανικά κοτόπουλα, – και ναι, αυτό ήταν το μόνο που έλειπε -, που φουντώνουν στη Γαλλία. Ο Yuriy Kiousuk, ένας Ουκρανός ολιγάρχης, ειδικός στο πρόχειρο φαγητό, εξάγει τα ορμονικά κοτόπουλα του στην ΕΕ και τη Γαλλία από το 2022. Με το σκεπτικό ότι είναι Ουκρανός – και ότι η Ουκρανία πρέπει να υποστηριχθεί – η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να αφήσει την παραγωγή του να εισέλθει χωρίς τελωνειακούς δασμούς ή επαλήθευση της συμμόρφωσης των κοτόπουλων του με τους ευρωπαϊκούς φυτοϋγειονομικούς κανονισμούς. Είναι γνωστό, η γρίπη των πτηνών δεν υπάρχει στην Ουκρανία… Γεια σας, γεια σας Γάλλοι εκτροφείς; Είναι ώρα να ξυπνήσεις!6

Δηλητηριαζόμαστεαπό μια ολοένα πιο χαλαρή και τακτική δικαιοσύνη. Άρθρο 442 ΜΜΕ: «Ο Olivier Bailly, πρώην Πρώτος Αντιπρόεδρος του Δικαστηρίου της Ντιζόν, δικαστής ανηλίκων από το 2003 έως το 2008, είχε προσφερθεί να βιάσει τη 12χρονη κόρη του σε ελεύθερους ιστότοπους μεταξύ Οκτωβρίου 2019 και Ιουνίου 2020. Καταδικάστηκε στις 11 Μαρτίου 2022 σε δύο χρόνια φυλάκιση, εκ των οποίων το ένα είναι σταθερό, αποβλήθηκε από το εδώλιο στις 28 Ιουλίου 2021, αλλά η απόφαση αυτή αποτελεί αντικείμενο προσφυγής ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η ποινή του μειώθηκε στην έφεση στις 29 Σεπτεμβρίου 2022. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «υποκίνηση σε διαφθορά ανηλίκου χωρίς αποτέλεσμα», αλλά τον άφησε ελεύθερο για τα γεγονότα της «υποκίνησης σε διάπραξη βιασμού και μιας αναπόδεικτης σεξουαλικής κακοποίησης επί ανηλίκου» που μειώνει την ποινή του σε ποινή δύο ετών με αναστολή. Οι κριτές ήταν επιεικείς απέναντι σε έναν δικό τους,7 .

Δηλητηριαζόμαστε από αμέτρητους οπλαρχηγούς της δημοκρατίας. Vire, πρωτεύουσα του Andouille, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί, αν πνιγείς, πήγαινε στα επείγοντα του νοσοκομείου του. Κι εκεί κινδυνεύεις να πεθάνεις από το κρύο. Πράγματι, ανέβηκε 15°C σε ένα από τα δωμάτιά του. Η διοίκηση αρνείται να ανοίξει τη θέρμανση μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις της κυβερνητικής κλίκας για τη χρήση πουλόβερ με ζιβάγκο. Υπάκουοι, άπληστοι και ανόητοι, αυτό είναι το δόγμα πολλών μικρών ηγετών, που ενδιαφέρονται περισσότερο για το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού τους παρά για την ευημερία του γείτονά τους. Τι κάνουν οι φροντιστές και τα συνδικάτα αυτού του νοσοκομείου εκτός από το να καταγγέλλουν τις «άθλιες συνθήκες εργασίας»; Τίποτα8 .

Είμαστε δηλητηριασμένοι από μια διαρκώς διάχυτη δικτατορία του Covid. Ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύτηκε σε 20 λεπτά στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 αναφέρει ότι μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου και 18 Σεπτεμβρίου 2022, επικυρώθηκαν 1.132.300 τεστ PCR και αντιγόνου, κάτι που αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσό 56.615.000 ευρώ που κέρδισε στις τσέπες των τεστ. Υπερβολικά ισχυρός !

Ο Jean Lassalle, πρώην βουλευτής, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, ανακοινώνει το χρώμα: «Τώρα, όλα γίνονται για να σαμποτάρουν και να καταστρέψουν όλα τα θεμέλια των πολιτισμών μας. Και μετά αυτά τα εμβόλια, εγώ, δεν είχα τον Covid, έκανα το εμβόλιο Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, που παραμόρφωσε την καρδιά μου, έκανα 4 επεμβάσεις από τις 3 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους». Κερασάκι στην τούρτα, δηλώνει ότι ο αρχηγός του κράτους, οι υπουργοί και η πλειοψηφία των βουλευτών δεν θα είχαν εμβολιαστεί. Δείτε το σύντομο βίντεο του9 .

Δηλητηριαζόμαστε από περιοχές ανομίας λόγω της χαλαρότητας της αστυνομίας, της δικαιοσύνης και της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον Alain Chouet10 , πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών κρίσεων στο DGSE, έχουμε μια μικρογραφία 1.514 παράνομων γειτονιών, που εκτείνονται σε 859 δήμους και αποτελούνται από 4 εκατομμύρια κατοίκους. Αυτές οι γειτονιές είναι αυτοδιοικούμενες. Η αστυνομία, οι δυνάμεις ασφαλείας, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες δεν μπαίνουν ποτέ. Γαλλία, κράτος δικαίου; Πραγματικά ?

Είμαστε μια μειοψηφία για να πούμε όχι. Συμμετάσχετε στην αντίσταση και την πολιτική ανυπακοή. Εκτός κι αν η πίστη σας είναι να πεθάνετε σιγά σιγά, να εξατμιστείτε και να δηλητηριαστείτε, έχετε τη δύναμη να πείτε όχι. Ας βγούμε από την ΕΕ, ας βγούμε από τον ζυγό των Βρυξελλών υποταγμένων στις ΗΠΑ, ας πάρουμε πίσω την κυριαρχία μας και ας αποκαταστήσουμε την τάξη στη χώρα μας.

Claude Janvier, συγγραφέας, δοκιμιογράφος. https://www.is-edition.com

loading...