Κολωνός: Λαϊκά τραγούδια αντί για στοιχεία είχε μέσα το στικάκι που παρέδωσε η Καρατζιώτη στην αστυνομίαΚανένα απολύτως στοιχείο ούτε με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, αλλά ούτε και με κάποια άλλη περίπτωση παιδεραστίας δεν βρέθηκε στο στικάκι που είχε παραδώσει η αυτοπροδιοριζόμενη πρόεδρο εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του L&O το μόνο που εντόπισαν μέσα στο στικάκι οι αστυνομικοί ήταν μία λίστα με λαϊκά τραγούδια.


Υπενθυμίζεται πως Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου είχε δηλώσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς». Μάλιστα είχε δηλώσει πως τα έχει όλα καταγεγραμμένα σε στικάκι, το οποίο και παρέδωσε στην ασφάλεια.


Η ίδια είχε δηλώσει «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».


Ένα στικάκι γεμάτο τραγούδια έδωσε στους αστυνομικούς


Όπως προέκυψε όμως από την ανάλυση του usb stick οι αστυνομικοί βρήκαν μια λίστα με τραγούδια. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως λίγο μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Έλλη Κανελλοπούλου βγήκε και την διέψευσε.


«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια ούτε ανήλικα κορίτσια», ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες της Κ. Καρατζιώτη, προσθέτοντας:


«Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσω μάλλον η κυρία Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα, που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην Αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς να πάνε στα Τάρταρα».


«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κυρία Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία, που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός κι άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επισήμανε η κυρία Κανελλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :