ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ
Κύριοι Βουλευτές,

Ένα κείμενο της ταπεινότητας μου του 2009 που κάποιος το έκανε και βίντεο.

Μάθετε οι νέοι πως τα κόμματα σας, ΟΛΑ, μετά το 1996 θρασύτατα (αλλά και από παλιά θα έλεγα από το 1955 μετά το θάνατο – δολοφονία του Στρατηγού – πρωθυπουργού Παπάγου)

Κατέστρεψαν και καταστρέφουν την πατρίδα μας

Δρ Ευριπίδης ΜπίλληςΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΚΑΠΟΙ0Σ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
(Πως Διαλύεις Μια Χώρα, https://www.youtube.com/watch?v=u62yjPsfoZo)

Στο αντικείμενο του θέματος έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια (περίπου οκτώ) αρκετή εμπειρία που κατά τη γνώμη μου συνοψίζεται στα εξής βασικά. Έτσι αν θέλεις να διαλύσεις μία χώρα προχωρείς ως εξής:

1. Διαλύεις την μέση παιδεία

· Εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια –λύκεια, κτλ.

· Έτσι οι μαθητές από "μαθητές" γίνονται "ώριμοι" δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία.

· Αποτέλεσμα, τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού των δασκάλων τους, κτλ

· Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το "ιερό δικαίωμα" των καταλήψεων, που εκτός από τη διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές.

· Έτσι ένα αχαρακτήριστο κράτος (κυβέρνηση, εισαγγελείς, δημοτικοί άρχοντες, κτλ) για ένα δήθεν πολιτικό κόστος ανέχεται πχ 5 εως 6 ανώριμα παιδιά με ένα λουκέτο να εμποδίσουν τη λειτουργία του σχολείου και τη μάθηση .

2. Διαλύεις την ανώτατη παιδεία

· Κυρίως με τη κομματικοποίηση της και τον έλεγχο της από κόμματα,

· Με απεργίες, καταλήψεις , με διακοπές της εκπαίδευσης κτλ. χωρίς επί χρόνια ουσιαστικά να έχει δοθεί λύση στο απαράδεκτα φασιστικό δικαίωμα των καταλήψεων, κτλ. Προφανώς χώρα χωρίς παιδεία δεν μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν να υπάρχει. ...· Επίσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε εκπαίδευση χωρίς συμμετοχή των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο, το πλείστον των οποίων σιγά-σίγα δεν συμμετέχει στο διδακτικό έργο, αφού η παρακολούθηση του δεν είναι στη πράξη υποχρεωτική. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει μόνον στις εξετάσεις.

· Βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των εισαγόμενων για τους οποίους δεν επαρκούν τα μέσα, αίθουσες διδασκαλίας, κτλ

3. Διαλύεις την εθνική ταυτότητα

· Από κατευθυνόμενους ιστορικούς "ανέκδοτα" όπως πολύ χαρακτηριστικά του ονόμασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

· Όπως και από άλλους "συγγραφείς" των "νέων" σχολικών βιβλίων.

4. Αφήνεις "ξέφραγο" αμπέλι τη χώρα

· Για να μπει ως μετανάστης όποιος θέλει

· Ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι.

· Έτσι αυτό που θα εθεωρείτο έγκλημα πολέμου εάν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού)

· Σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους "πολιτικούς-παγκοσμιοποιημένους εγκέφαλους" να γίνεται,

· Ωστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.5. Παράλληλα με το προηγούμενο και αφού εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

· Βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος , ρατσιστής, εθνικιστής, λαϊκιστής, ελληναράς,

· Ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει "δημοκρατικό δικαίωμα" να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης).· Καθορίζουνε παράλληλα "δημοκρατικό καλιτεχνικό" δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το "έργο" της , να αυναν... υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.

· Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητηρια Ελσίνκι, ΜΚΟ, κτλ. σε διατεταγμένη υπηρεσία.

6. Διαλύεις την αστυνομία τρελλαίνοντας την κυριολεκτικά.

· Έτσι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να δέχεται να καεί χωρίς να αντιδρά, θα πρέπει να δέχεται πυροβολισμόυς χωρίς να αντιδρά γιατί γνωρίζει ότι αν πάθει βλάβη ο επίδοξος δολοφόνος του δεν γλυτώνει τη φυλακή και τη διαπόμπευση των εξαγορασμένων, ΜΜΕ, κτλ

7. Με κάποιο "γνωστό από την αρχαία εποχή αργυρούν τρόπο" εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών,

· Πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά , πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου να’ ναι καταφθάνει πάλιν), τα

· Να υποστηρίζουν τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ

8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα

· Πλην των πολιτικών και των νεοταξικών.

· Έτσι κατακεραυνώνανε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουν τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.

9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διάλυση του στρατού μας

· Που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελοιοποιήσει το στράτευμα με ηλίθια σίριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ

10. Η εξωτερική πολιτική της χώρας σχεδιάζεται από ίδρυμα (το ΕΛΙΑΜΕΠ)

· Στο οποίο συμμετέχουν τα γνωστά πρόσωπα….Δεν υπάρχουν σχόλια :