Για ποια Δημοκρατια μιλανε?

 

Πολυ κουβεντα γινεται χρονια τωρα απο τις εκαστοτε συμμοριες που κυβερνανε περι Δημοκρατιας,,,

Η Δημοκρατια δεν φοβαται,η Δημοκρατια δεν τιμωρει και πολλες ακομα ηλιθιοτητες.

Το πιο αστειο σλογκαν απο ολα ειναι το:Πληττεται η Δημοκρατια.

Αυτο το λενε καθε φορα που γινεται μια επιθεση εναντιον των συμμοριων απο οπουδηποτε.

Ποια ειναι ομως αυτη η Δημοκρατια για την οποια μιλανε?

Ειναι η Δημοκρατια που ο λαος πειναει και ζει με συνταξεις των 300-800 ευρω και μισθους 500 ευρω για να κερδιζουν 6-8 χιλιαδες ευρω τον μηνα οι βολευτες των συμμοριων και οι παρακατιανοι τους,τολμας να πεις κατι…..?

Δεν τολμας,αν το τολμησεις πας μεσα και σε δικαζουν οι αδεκαστοι Μπαρες που εχουν φροντισει να εχουν αναλογες αποδοχες και να ειναι οι μονοι στους οποιους δεν εγιναν μειωσεις λογω μνημονιων και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο δικος τους πλουτισμος.

Ολα τα μετρα κατά του λαου ειναι συνταγματικα,εκτος οσων αφορουν τους ιδιους. 

Επισης δημοκρατια ειναι να κερδιζουν οι παρακατιανοι των υπουργειων,οι διοικητες των οργανισμων και αλλων παρασιτικων οργανισμων οσα δεν κερδιζει σε ολη του την ζωη ενας εργαζομενος….μεσα σε ενα χρονο.

Εχουν τον λαο για να τους ταιζει με χρυσα κουταλια ενω του μειωνουν δικαιωματα και εισοδημα,ολα νομοθετημενα βαση των δικων τους αναγκων,τιποτα για την πλειοψηφια,Δημοκρατια των συμμοριων.

Δημοκρατια επισης ειναι να ψαχνει ο πολιτης ραντεβου σε νοσοκομειο και να χρειαζεται εναν χρονο για να το βρει ενω οι προγραμματισμενες εγχειρισεις και νοσηλειες …. των συμμοριτων ειναι καθε μερα στις ειδησεις και απορει κανεις…..αυτοι πως βρισκουν?

Και φυσικα τους φροντιζουν οι καθηγηταδες και οχι τιποτα ειδικευομενοι πρωτοετεις που μπορει να τους αφησουν να πεθανουν στα επειγοντα περιμενοντας να εξεταστουν σαν εσας και εμενα….

Δημοκρατια επισης ειναι να θεωρει ο εκαστοτε αρχηγος της συμμοριας οτι ο απορος ζει με 200 ευρω τον μηνα οταν αυτος εχει εκατομμυρια περιουσια και μισθο που δεν θα παρει ποτέ κανενας εργαζομενος στην χωρα.

Δημοκρατια επισης ειναι να απαλλασσονται με βουλευματα απο οτι εγκλημα εχουν κανει οι συμμοριτες ενω καταδικαζεται η καθαριστρια που πλαστογραφησε το απολυτηριο της για να μπορεσει να βρει εργασια και να ζησει η ο κουλουρας επειδη δεν εχει αδεια.

Μην μαλακιζεστε,ζουμε σε μια εικονικη Δημοκρατια,αν εσεις νομιζετε οτι η Δημοκρατια ειναι αυτο που μας λενε τοτε εχετε παθει μαλακυνση και δεν σωζεστε.

Μια καστα κραταει τα κλειδια της χωρας,αποφασιζει και πραττει οπως θελει εκεινη,μαζι με την φιλη της την Δικαιοσυνη και την ξαδερφη της τα μεσα μαζικης ενημερωσης κυβερνουν και τρομοκρατουν τους πολιτες αναλογα με τις εντολες που παιρνουν απο τα αφεντικα τους,γιατι αν νομιζετε οτι ο Κουλης η ο Αλεξης ειναι αυτοφωτοι τοτε εχετε παθει χειροτερα απο μαλακυνση,υποδουλοι και ξεπουλημενοι ειναι οπως ολοι οι προηγουμενοι τους.

Ολες οι εξουσιες σε μια,ουτε απορρυπαντικο να ηταν.

Οταν λοιπον τους ακουτε να ομιλουν περι Δημοκρατιας πειτε ενα Αι σιχτιρ μαλακες και γυριστε τους την πλατη.

https://harrytsopanos.blogspot.com/

loading...