Στο τελος θα μας υποδειξουν πως να αναπνεουμε, πως να χεζ…. και πως να κανουμε ερωτα, οι φασιστες! ….

Κυβέρνηση Μητσοτάκη προς πολίτες: «Να τρώτε κατεψυγμένο ψωμί για να νικήσουμε τους Ρώσους»… Ο πόλεμος χρειάζεται θυσίες λέει η κυβέρνηση

 Έχουν αποθρασυνθεί τα παπαγαλάκια του καθεστώτος Κούλη, νομίζουν πως απευθύνονται σε τίποτα μπάζα εντελώς, ο ελληνικός λαός δεν έχει κανέναν πόλεμο απέναντι στη Ρωσία!

ΕΣΥ (και τα αφεντικα σου) εισαι σε πολεμο με τους ρωσους οχι εμεις αρα αμα θελετε μπορειτε να φατε και ΣKATA !!!! Δεν ειναι δικος μας πολεμος για να κανουμε θυσιες οποτε αντε στα τσακιδια και εσυ και τα ξενα αφεντικα σου και ο ξενος πολεμος σας!

Οτι του λεει το βαθυ Αμερικανικο συστημα λεει κι αυτος. Παπαγαλος και οχι αφεντικο προσπαθει να μιμηθει αυτους για να κερδιζει μιζες πουλωντας τον Ελληνικο λαο οπως εκανε και ο Βενιζελος και εφερε την διχονοια και χασαμε το 1922. Συγγενειες αυτου ειναι και η ΝΔ φερνει μονο καταστροφες για να ξανα εκλεγεται παλι αφου τα κοροιδα τους ξαναψηφιζουν. Μαστροποιοι και λοατκι κυβερναν την χωρα.

Ξεκίνα εσυ πρώτος θυσίες Κούλη με το παράδειγμα σου οχι όπως οι κομμουνιστικές χώρες που ηταν φτωχός ο κόσμος και οι κλίκες που κυβερνούσαν περνούσαν καλα εις βάρος των κοροίδων (βασικα και σημερα δεν εχει αλλάξει κατι)

Επίσης μας ρωτήσατε αν θέλουμε να θυσιάστουμε για τον θεατρίνο τον ζελε;

Αν στο ψωμί βάλεις και σιρόπι, μπορείς να το πεις και παγωτό. Ετσι Μοάτσο απ’ τη Βενέτσια που το άλλαξες σε Μοατσο-τάκης=>Μητσοτάκης?

Μπορείς να το πεις και παντεσπάνι αν το ξεπαγώσεις καλά και του ρίξεις και λίγη ζάχαρη άχνη..

Μιλάμε για μεγαλεία με τούτους που μας κατσικώνουν για πρωθυπουργούς.

Θυμίστε μου λίγο, τώρα που “έχουμε πόλεμο με την Ρωσσία”, τι θυσίες είπαμε έχουν κάνει ο Μητσοτάκης, ο Πέτσας, η Γλάστρα της Δημοκρατίας, οι λοιποί βουλευτές της ΝΔ, ο Υπονόμου, ο Πορδοσάλτε κλπ. κλπ.

loading...