ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ….ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ...Άρχισε η επίθεση Ουκρανών στη Χερσώνα! Το πρώτο κύμα ουκρανικής επίθεσης άρχισε το πρωί του Σαββάτου. Σφοδρές μάχες….

Οι Ρώσοι αναχαίτισαν την επίθεση στον βόειο τομέα της Χερσώνας!

Οι προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) να επιτεθούν στην περιοχή Kherson είναι μάταιες. Αυτό ανακοινώθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου από τον αναπληρωτή επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Χερσώνας Κίριλ Στρεμούσοφ.

«Παρά τις προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να εξαπολύσουν επίθεση στην περιοχή Kherson στην περιοχή Dudchan και τον βομβαρδισμό του Berislav, όλα είναι στη θέση τους χωρίς αλλαγές. 

Η αμυντική γραμμή λειτουργεί, η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο Stremousov είπε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν ξεκινήσει την ενεργό φάση της επίθεσης στην περιοχή Kherson. Σύμφωνα με τον ίδιο, μία από τις κατευθύνσεις της επίθεσης του εχθρού είναι ο δρόμος Dudchany-Berislav. 

Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να αποκρούσει όλες τις ουκρανικές επιθέσεις και να σταθεί μέχρι το τέλος, καθώς η περιοχή Χερσώνα είναι πλήρες υποκείμενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :