Ισλάμ και ναζί ήταν πάντοτε μαζί και πάλι η Ελλάς είναι στόχος τους

Ο Πούτιν προέβη σε μια υψίστου σημασίας στρατιωτική κίνηση στην οποία δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία. Ο λαός των Ελλήνων παραμένει χαύνων, λόγω τηλεοράσεως και τραγικής παιδείας, δεν δύναται ν’ αντιληφθεί την σοβαρότητα των καταστάσεων που βιώνει αλλά και αυτών που πρόκειται να τον επηρεάσουν σύντομα διότι ευρίσκονται σε εξέλιξη. Η δε «κριτική του σκέψη», όπως και η «κοινή λογική», έχουν καταντήσει κενοί φιλοσοφικοί όροι. Αυτό που έκανε ο Πούτιν ήταν να εμπλέξει τους τσετσένους στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ο Πούτιν έβαλε τους Τσετσένους να πολεμούν εναντίον των ουκρανών, αλλ’ επειδή οι τσετσένοι αποτελούν το φανατικό μουσουλμανικό τμήμα της Ρωσικής Κοινοπολιτείας, φαίνεται εν πρώτοις ότι ο ορθόδοξος Πούτιν έβαλε μουσουλμάνους να σκοτώνουν ορθοδόξους. Ο ρηχός αυτός συλλογισμός είναι λάθος. Ο Πούτιν έβαλε μουσουλμάνους να σκοτώνουν ναζί. Αυτό που έκανε έχει ιστορικό υπόβαθρο, και οι Ρώσοι, απ’ ότι φαίνεται, διδάσκονται από την Ιστορία. Ουσιαστικά, ο Πούτιν έθεσε τους μουσουλμάνους εναντίον της ναζιστοκινούμενης παραπαίουσας Ευρώπης για ν’ αποφύγει αυτό που συνέβη κυρίως πριν, αλλά και κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε, οι ναζί με το Ισλάμ ήταν σύμμαχοι, έστω και αν δεν είναι γνωστό σε πολλούς. Οι μουσουλμάνοι υπήρξαν σύμμαχοι του ναζισμού, μόνο και μόνο διότι εξυπηρετούντο τα σχέδια και των δύο.

Η προσπάθεια όμως της Ρωσίας για να στρέψει τους μουσουλμάνους εναντίον της Δύσεως ξεκίνησε από πιο παλιά. Ο πρόεδρος της KGB Αντρόπωφ είπε ότι ο μηχανισμός μας παραπληροφόρησης πρέπει να αγωνιστεί ώστε να παρουσιαστούν οι Ηνωμένες Πολιτείες ως πολεμοχαρείς, σιωνιστική χώρα που χρηματοδοτείται από εβραϊκά χρήματα και διευθύνεται από ένα αρπακτικό «Συμβούλιο των Πρεσβύτερων της Σιών» (όπως ήταν ο χλευαστικός χαρακτηρισμός της KGB για το Κογκρέσο των ΗΠΑ), ο στόχος του οποίου ήταν να μεταμορφώσει τον υπόλοιπο κόσμο σε εβραϊκό φέουδο. Τελικώς δεν είχε άδικο. Ο Πούτιν ξεκίνησε από την KGB, διετέλεσε και αρχηγός της. Τι ωραία που δένουν κάποιες καταστάσεις.

Ας δούμε, ιστορικώς, πως συμπλέκεται ο ναζισμός εκ Γερμανίας με τον ισλαμισμό. Ο μωαμεθανισμός είναι δημιούργημα του Πάπα με εβραϊκή βοήθεια. Όταν είδαν την εξάπλωση του χριστιανισμού οι σιωνιστές εβραίοι και επειδή οι ήταν κατά πολύ λιγότεροι από τους χριστιανούς, άρα δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν έναντι τους, έπρεπε να εφευρεθεί μια νέα θρησκεία που να μισεί τον χριστιανισμό. Αυτή ήταν ο μωαμεθανισμός. Ο Πάπας κρίθηκε απ’ αυτούς ως ο πλέον αρμόδιος χειριστής της υποθέσεως διότι ουδέποτε υπήρξε χριστιανός. Ο Πάπας είναι «μαϊμού» χριστιανός.

Όταν είδαν οι ρωμαίοι που ήδη είχαν διαστρέψει την αρχαιοελληνική θρησκεία (δεν υπάρχει ελληνορωμαϊκός πολιτισμός. Υπάρχει ελληνικός και ρωμαϊκός) βρέθηκαν τώρα αντιμέτωποι με την διάδοση μιας νέας θρησκείας, την χριστιανική. Όσους χριστιανούς και να έριχνε στα λιοντάρια ο Ποντίφικας, σε συνεργασία με τους απογόνους των σταυρωτών του Χριστού, ο χριστιανισμός επικρατούσε. Οπότε φρόντισαν να φτιάξουν με την βία, ως συνήθως, τον μωαμεθανισμό ξεκινώντας από τα αμαθή φύλα της ερήμου διότι ο αμαθής είναι πάντοτε και ο πιο φανατικός. Έφτιαξαν μια θρησκεία που βόλευε Πάπα και ιουδαϊσμό. Το ότι το Ισλάμ στράφηκε πού αργότερα εναντίον του Πάπα ήταν μη αναμενόμενη κατάσταση ή το τίμημα της πανουργίας τους.

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μετετράπη σε Αγία Ρωμαϊκή Γερμανική Αυτοκρατορία. Οι Γερμανοί απέκτησαν δικαιώματα σε Ιστορία και εδάφη και το πρώτο πράγμα που κατάφεραν ήταν να φέρουν τον μεσαίωνα στην Ευρώπη. Φθάνουμε πολύ αργότερα και σιγά – σιγά στο αποκορύφωμα του γερμανισμού και ο G.Ritter θέτει τα θεμέλια του γερμανικού εθνικισμού. Το έργο του επέκτεινε ο Νίτσε και από τον Νιτσεϊσμό προήλθε ο φασισμός και κατόπιν ναζισμός δια του οποίου υποδαυλίστηκαν ο Πρώτος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτοί οι δύο πόλεμοι είχαν ως σκοπό την δημιουργία του Ισραήλ. Και ένα από τα πολλά παράδοξα που βλέπουμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι και το ότι ενώ στην αρχή του πολέμου ναζί και ρώσοι κομμουνιστές ξεκινάνε ως σύμμαχοι, καταλήγουν εχθροί.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι η παλιά υπάρχουσα συμμαχία των ναζί με το Ισλάμ, το οποίο φυσικά εκμεταλλεύθηκαν οι ναζί για την ίδρυση του Ισραήλ. Τους έπιασαν κορόιδα τους ισλαμιστές. Ναζί και Ισλάμ ήταν κινούμενοι κυρίως εναντίον των ορθοδόξων χωρών. Πρωτεύουσα χώρα των οποίων είναι η Ελλάς. Αυτό τους ένωνε. Ο Πούτιν αυτό ακριβώς πάει να προλάβει τώρα. Να διασπάσει την έλξη Ισλάμ ναζιστών. Να θέσει το Ισλάμ εναντίον της νεοναζιστικής Ευρώπης μέσω Ουκρανίας, διότι αν το Ισλάμ συμμαχήσει με την Ευρώπη, κυρίως λόγω προσφύγων, μοιραίως κάποια στιγμή θα βρεθούν αντιμέτωποι μουσουλμάνοι της Ευρώπης με μουσουλμάνους του Πούτιν, πράγμα επώδυνο για τους μωαμεθανούς.

Οπότε, μέχρι τώρα, η αδύναμη Ευρώπη χάνει έναν σύμμαχο, το Ισλάμ, παρ’ όλη την υποτιθέμενη υποστήριξη που παρέχει σε ακραίους πεμπτοφαλαγγίτες μωαμεθανούς εισβολείς στο έδαφός της. Παρέχει υποστήριξη διότι πάλι σκοπεύουν να εκμεταλλευθούν τους ισλαμιστές οι νεοναζί του Οικονομικού Φόρουμ, της Ε.Ε., κλπ. Με χειρότερο μάλιστα τρόπο αυτή την φορά. Παλαιότερα οι ισλαμιστές είχαν πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας καθότι ήταν αντικομμουνιστές λόγω αθεϊσμού του κομμουνισμού. Επίσης και οι δύο, ναζί και Ισλάμ, είχαν και ένα άλλο κοινό στοιχείο. Μισούσαν την φιλελεύθερη δημοκρατία. Οι Μουσουλμάνοι μπορεί μεν τελικά να πολέμησαν και στις δύο πλευρές στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μόνο με τους ναζί είχαν απολιτικό και πνευματικό ειδύλλιο.

Και τότε ο ναζισμός, στην αρχή δεν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, όπως σήμερα δεν δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο η ξανα-ναζιστική νέα τάξη. Τότε, π.χ. το ναζιστικό κόμμα είχε στείλει εκπροσώπους σε ομιλία του Μάλκομ Χ προς τους έγχρωμους μουσουλμάνους στο Σικάγο, οι οποίοι μάλιστα είχαν τιμηθεί ιδιαιτέρως. Ή, η σβάστικα που ήταν η επίσημη σημαία της Γερμανίας κυμάτιζε στο Ισραήλ. Υπάρχει φωτογραφία που φαίνεται σημαία με σβάστικα στο ξενοδοχείο FEST της Ιερουσαλήμ δίπλα στην αγγλική σημαία.

Ο Χίτλερ πίστευε στη συμφωνία μεταξύ των αξιών και των αρχών που υποστήριζε το Ισλάμ και το όραμά του για τον “Übermensch”, τον «υπεράνθρωπο», του Νίτσε. Είχε πει ο Χίτλερ στον ομόσταυλό του Α. Σπέερ: «Ήταν ατυχία μας να έχουμε λάθος θρησκεία. Γιατί έπρεπε να είναι ο Χριστιανισμός, με την πραότητα του και πλαδαρότητά του θρησκεία μας; Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία των ανδρών, και επίσης επιβάλει την υγιεινή. Οι «στρατιώτες του Ισλάμ» έλαβαν τον παράδεισο του πολεμιστή, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο». Αυτό που υποστήριζε ο Χίτλερ, ταίριαζε περισσότερο στην γερμανική ιδιοσυγκρασία από τον ιουδαϊσμό και χριστιανισμό. Ο Χίτλερ είχε δηλώσει επίσης ότι «η μόνη θρησκεία που σέβομαι είναι το Ισλάμ. Τον μόνο προφήτη που θαυμάζω είναι ο Μωάμεθ».

Και τον Απρίλιο του 1942, ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης, που είπε ότι το Ισλάμ είναι «ανίκανο για τρομοκρατία» ήταν πάλι ο Χίτλερ. Ο ίδιος έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να επαινούν «τον ισλαμικό κόσμο ως πολιτιστικό παράγοντα», αποφεύγοντας την κριτική στο Ισλάμ και ν’ αντικαταστήσουν το «αντιεβραϊκό» με το «αντισημιτικό». Σας θυμίζουν κάτι αυτά σήμερα;

Ο Χίτλερ είχε ιδρύσει στρατό ισλαμιστών ναζί, όσο και αν αυτό φαντάζει σήμερα παράξενο. Ισλαμιστές με φέσι και τα διακριτικά των ναζί επάνω στα φέσια τους.

Ή πως θα φαινόταν σε κάποιον εάν έβλεπε ναζί ισλαμιστές στρατιώτες να προσκυνούν προς την Μέκκα με μπροστάρηδες τους αξιωματικούς τους; Μπορεί να φαντάζουν απίστευτα αλλά είναι η αλήθεια την οποία και μας κρύβουν. Δυστυχώς η μεταπολεμική ανάλυση των γεγονότων, είναι προπαγάνδα και πολλά γεγονότα τα εξαφανίζουν επειδή δεν τους συμφέρουν. Σπανίως επίσης δίδεται σημασία στις προπολεμικές ενέργειες.

Τώρα «μπαίνει στο κάδρο» και η Ελλάς, καθ’ όσον ολ’ αυτά είναι κρίσιμα για ‘μας τους Έλληνες. Η Ελλάς έχει ήδη πληγεί σκληρά, αλλ’ όχι ανεπανόρθωτα, από μια ισλαμοναζιστική συμμαχία. Η Ελλάς που προδίδεται αισχρά εκ των έξω και εκ των έσω αδιακόπως και μεθοδικώς. Το αποτέλεσμα ισλαμοναζιστικής συμμαχίας ήταν η Μικρασιατική καταστροφή. Η Ελλάς σατανικώς παγιδευμένη τότε από τον μη έλληνα Βενιζέλο, ή Μπεν Ζελόν, τον πατέρα-φαμίλια της δυναστείας των δυναστών του έθνους των Ελλήνων, των Μητσοτάκηδων, ο οποίος συμμετείχε στα μεθοδευμένα γεγονότα που οδήγησαν στην Μικρασιατική καταστροφή και εκτελέσθηκαν οι 6 αντί να εκτελεσθούν άλλοι, πολλαπλάσιοι του 6.

Από την δεκαετία του 1920 οι ναζί επαινούσαν την Τουρκία και τον Ατατούρκ διότι ενσάρκωνε την «αρχή του ενός ανδρός» και την απόλυτη υπακοή του λαού στον «φύρερ», στον αρχηγό, και έλεγαν ότι η Τουρκία αποτελεί φίλη και προοδευτική χώρα. Οι ναζί τίμησαν πρώτοι την επανάσταση του Ατατούρκ.

Προσέξτε τώρα δολιότητα των συμμάχων μας γερμανών. Στην αρχή φρόντισαν οι ναζί να υποτάξουν τους ισλαμιστές της Τουρκίας στον Κεμάλ, κατόπιν να υποτάξουν τον Κεμάλ στην γερμανική επιρροή, άρα και τους ισλαμιστές όπως ήταν προγραμματισμένο, οπότε ήταν εύκολο να ικανοποιήσει τα σχέδια του Χίτλερ εναντίον των χριστιανών, αρμενίων και ελλήνων, με την χρήση ισλαμιστών. Κάτι που κατάφεραν με την βοήθεια των πρακτόρων τους Βενιζέλο και Ατατούρκ όπως προειπώθηκε. Γι αυτό ήταν τόσο ενεργή η Γερμανία κατά τον πρόσκαιρο εκτοπισμό μας από την Μικρά Ασία. Οι δε ναζί επαίνεσαν επανειλημμένως την Τουρκία που έμεινε αμιγώς μουσουλμανική!

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς κατεκτήθη από φασίστες, ναζιστές και βουλγάρους. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Αλλά λόγω της εκτάσεως και της τροπής του πολέμου η Ελλάς δεν εδέχθη τότε επίθεση από ισλαμιστές, όπως π.χ. η Σερβία από τους βόσνιους ναζί, αλλά ήδη ήταν πληγωμένη στην Μικρά Ασία. Είναι λάθος να μελετάται η Ιστορία αποσπασματικά.

Τώρα η Ελλάς ήδη δέχεται επίθεση από τους ναζί της Ε.Ε. με όπλο τα μνημόνια, το ευρώ και την στέρηση της εκδηλώσεως των παραγωγικών και πνευματικών δυνάμεων των Ελλήνων. Αλλοίμονο αν της επιτεθούν και οι μουσουλμάνοι. Τώρα οι μουσουλμάνοι δεν είναι μόνο γύρω από την χώρα μας αλλά και μέσα στην χώρα μας. Η ασυλία και τα προνόμια που απολαμβάνουν όλοι αυτοί οι ξένοι εισβολείς είναι επειδή υπάρχει πάλι συμμαχία νεοναζιστών και ισλαμιστών, και αυτό είναι οφθαλμοφανές.

Ρωσία, Ισλάμ, ναζί και Ελλάς όπως πάντα μέσα στον γενικό σχεδιασμό. Ο Πούτιν προσπαθεί να σπάσει τις τακτικές των δυτικών στις οποίες υπάγεται και η συμμαχία Ισλάμ νέο ναζί, και έτσι ίσως ευνοηθεί και η Ελλάς έστω και αν η Κυβέρνηση στην Ελλάδα ότι βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία όπως ανακοίνωσε, παραβλέποντας την βουλή του ελληνικού λαού και αφοπλίζοντας τα ελληνικά νησιά επειδή έτσι θέλουν οι ευρωπαίοι. Προετοιμάζοντας πάλι η ίδια οικογένεια μια ίδια καταστροφή του ελληνισμού με τους ίδιους θύτες. Αλλά είπαμε, το μέγεθος των κατορθωμάτων των λαών είναι ανάλογα του μεγέθους των ηγετών τους. Ποτέ ένας ολίγιστος ηγέτης δεν έγινε μεγάλος λόγω του λαού του. Μόνο το αντίθετο διδάσκει η Ιστορία. Π.χ. ποτέ δεν θα γινόμασταν κοσμοκράτορες αν δεν υπήρχε ο Μέγας Αλέξανδρος. Μακάρι να πετύχει το σχέδιο του Πούτιν, αδυναμία συμμαχίας Δύσης – Ισλάμ, μήπως και συνέλθουν στα λογικά τους οι Δυτικοί.

Ισλάμ και ναζί είναι πάλι μαζί και οποιαδήποτε ομοιότητα με σημερινές καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική.

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...