Είναι νέα καλά παιδιά και δεν θα το ξανακάνουν😂😂😂

Μεταναστευτικό: Κόρη παίκτη του Greek Idol και κόρη ανθυπασπιστή διακινούσαν μετανάστες!

10.000 ευρώ είχαν υποσχεθεί Πακιστανοί και Αλβανοί δουλέμποροι στο κορίτσι που οδηγούσε το φορτηγάκι με 12 Σύρους – Διακινούσε μετανάστες μαζί με ττο φίλο της για να κλεφτούν στο εξωτερικό

Μια φυσιογνωμία υπεράνω υποψίας που έκανε τον εισαγγελέα να αναφωνήσει: «Μα είστε παιδιά, πώς θα σας βάλουμε μέσα…».

Δικογραφία-φωτιά για τη δράση νεαρών Ελλήνων, όλοι τους γόνοι ευηπόληπτων οικογενειών και υπεράνω πάσης υποψίας, που διακινούσαν μετανάστες από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη με αμοιβή 10.000 ευρώ το δρομολόγιο.

Φαντάζει αδιανόητο ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται και νεαροί Ελληνες ηλικίας 20 έως 24 ετών, όλοι τους γόνοι ευυπόληπτων οικογενειών και υπεράνω πάσης υποψίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία που συντάχθηκε, το κίνητρο για τους νεαρούς Θεσσαλονικείς που μετέφεραν τους μετανάστες από τα σύνορα στη συμπρωτεύουσα ήταν το χρήμα σε συνδυασμό με την αδρεναλίνη, σίγουρα η άγνοια κινδύνου, ενδεχομένως και το… φλερτ με την παρανομία. Το κύκλωμα που χρησιμοποίησε τους νεαρούς τους έταζε αμοιβές που αντιστοιχούν στους μισθούς ενός έτους. Κάποιοι εξ αυτών τα είχαν ανάγκη, άλλοι θαμπώθηκαν και άλλοι πάλι που δεν τα είχαν ανάγκη συμμετείχαν «έτσι, για τη φάση…».

“Είναι ευτύχημα όταν η Δικαιοσύνη ενσκήπτει πάνω στη νεότητα και δείχνει ένα πρόσωπο επιείκειας, δίνοντας στον παραβάτη την ευκαιρία να ωριμάσει και πάνω απ’ όλα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή”. Μα τα παιδάκια λιγουρεύτηκαν χρήμα για να κλεφτούν από έρωτα και να πάνε γκασταρμπάιτερ. Τα δε βλήματα/εγκέφαλοι του κυκλώματος που διάλεξαν αυτά τα αθώα παιδιά….τωρα,φωτιά στα πατζάκια τους.Θα λαλήσουν τα παιδάκια όλες τις λεπτομέρειες.Ισως και ο “υπεράνω κάθε υποψίας” μπαμπάς και κανένας ακόμη υψηλόβαθμος,κανένας καλός μεγάλο δικηγόρος να γνωρίζουν τη μεθοδολογία.Μπορει οι μαφίες να κάνουν ξεκαθάρισμα και να μαλώνουν ποιος θα έχει την κάθε περιοχή.Σε κάθε περίπτωση ήταν ωραία η καρφωτική.Θα μας ενδιέφεραν ονόματα αν δεν τα αρπάζουν και οι δικαστές,πρόεδροι,εισαγγελείς κ.λ.π. με τη σειρά τους.Να μάθουμε επιτέλους ποιοι έχουν καταντήσει έτσι τις πόλεις μας και πόσα κερδίζουν.

ΛΟΙΠΟΝ για να τελειώνουμε Δεν εΙναι παιδιά , Είναι ενήλικοι λαθροδιακινητές, τσουτσέκια του ερντογάν, προδότες της πατρίδας, ένοχοι για κάθε βιασμό ,φόνο,και κάθε παράνομη πράξη που έγινε και που πιθανόν θα γίνει στην χώρα από τους λαθραίους. Ο εισαγγελέας πληρώνεται για να κάνει την δουλειά του, και όχι να δείχνει ευαισθησίες παζαρεύοντας την ασφάλεια αυτών που τον πληρώνουν, και μη δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία και σεβασμό στις οικογένειες που έχουν θρηνήσει ανθρώπους από αυτά τα αποβράσματα.(και δεν είναι λίγοι) γιατί γίνεται ίδιος συνένοχος

loading...