ΜΥΑΛΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EQUALL

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης,
τέως Αναπλ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.

“Όποιος παίζει με τις λέξεις, παίζει με το μυαλό μας. Κι όποιος δεν δίνει σημασία στις λέξεις, δίνει χώρο στις επικίνδυνες έξεις”

“Όσο λιγότερες και πιο πολυσήμαντες οι λέξεις, τόσο μεγαλύτερος ο διανοητικός ευνουχισμός των προλετάριων σκλάβων και πιο εύκολη η χειραγώγησή τους από το φασιστικό γκουβέρνο!”

Φτάσαμε σε σημείο να ενοχλούν μέχρι και τα αρσενικά άρθρα. Τι απίστευτη γελοιότητα! Αλλά μακάρι να ήταν μόνο γελοιότητα. Είναι ένα καλοστημένο σχέδιο σχετικοποίησης ή και κατάργησης του αρσενικού ως συμβόλου δύναμης και κυριαρχίας.

Επιδιώκεται η θηλυκοποίηση της κοινωνίας και η αποθέωση της διγλωσσίας. 

Προπαγανδίζονται τα ίσα δικαιώματα γυναικών και ανδρών, ενώ σε πολλούς τομείς προωθείται ο κοινωνικοοικονομικός αποκλεισμός όσων τολμούν να μην προσαρμόζονται στις δοξασίες ή τους νόμους και τους κανόνες του κυρίαρχου ρεύματος (του περίφημο mainstream), ακόμη κι όταν αυτοί είναι προδήλως αντισυνταγματικοί, κρινόμενοι όμως ως συνταγματικοί από την γραμματεία της ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας (διάβαζε: Νομικής Ακρατείας):

Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει (τάδε έφη Στυλιανός Πέτσας, πρβλ. το απάνθρωπο σύνθημα: adapt or die!).

Όποιος αμφισβητεί την ιατρική επιστήμη ανακηρύσσεται βδελυρός αρνητής και επικίνδυνος εχθρός του συστήματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :