Τα “Παραπολιτικά” τελείωσαν τον Γιώργο Πατούλη… Τυχαίο;

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 η Παράταξη Σγουρού (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής), εξέδωσε νέο ΔΤ με τίτλο: “Πρωταθλητής του ρουσφετιού και των παράνομων προσλήψεων ο κ. Πατούλης”, ως παρακάτω:

«Ο κ. Πατούλης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι συμβάσεις που έγιναν για την προστασία από τον Κορωνοϊό, ήταν ορισμένου χρόνου, εισηγήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο (19/10/22) -και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία- παράνομη απόφαση με την οποία παρέχεται ειδική πληρεξουσιότητα – εντολή στους δικηγόρους της Περιφέρειας Αττικής να παραστούν και να δηλώσουν στα αρμόδια δικαστήρια στα οποία προσέφυγαν οι συμβασιούχοι για να μονιμοποιηθούν, ότι:

“Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και συνδέονται με μια εξαρχής ενιαία σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου”!

Ως γνήσιος Μαυρογιαλούρος, σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, δημαγωγίας και υποκρισίας, επιχείρησε και πάλι να κοροϊδέψει τους εργαζόμενους, εγκλωβίζοντας τους Περιφερειακούς συμβούλους σε μια παράνομη απόφαση, αφού η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραβιάζει το νόμο και τις Συνταγματικές διατάξεις, επενδύοντας απροκάλυπτα στη θεσμοθέτηση του ρουσφετιού και την άρνηση της ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών στην εργασία στο Δημόσιο μέσω αξιολόγησης και διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει η τήρηση των νόμων και του Συντάγματος που τους κάνει… «κουρελού» με όσα λέει και πράττει, κατηγορώντας μας μάλιστα θρασύτατα ότι είμαστε λαϊκιστές που δεν τον ακολουθούμε στον ολισθηρό κατήφορό του.

Επιπλέον δεν τον ενδιαφέρει καν ούτε η εκπεφρασμένη θέση του αρμόδιου Υπουργού κ. Βορίδη, ο οποίος -απαντώντας στη Βουλή – ξεκαθάρισε για το θέμα αυτό τα εξής:

“Η αξιοποίηση συμβασιούχων που προσελήφθησαν για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στην εξυπηρέτηση πάγιων και διαρκών αναγκών είναι παρά τω νόμω και οδηγεί σε ακύρωση των προσλήψεων και καταλογισμό. Παίζετε με την πραγματική αγωνία των ανθρώπων. Δεν γνωρίζετε την ύπαρξη Συνταγματικών Διατάξεων που απαγορεύουν τη μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε μόνιμες προσλήψεις;

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ισότιμη πρόσβαση στο δικαίωμα στην εργασία στο δημόσιο με αδιάβλητες και αντικειμενικές διαδικασίες, δηλαδή μέσω του ΑΣΕΠ”!

Εμείς απλώς συμπληρώνουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, απέναντι στον παλαιοκομματισμό, την υποκρισία, τη δημαγωγία και τις παράνομες πράξεις Πατούλη τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης στην εργασία σε όλους τους ανέργους μέσω διαφανών διαδικασιών του ΑΣΕΠ, είναι υποχρέωση διαφύλαξης και κατοχύρωσης όλων μας μέσα από τον θεσμικό μας ρόλο.

Είναι αδιανόητο να στερείται σε χιλιάδες ανέργους με προσόντα η δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνιστικές διαδικασίες, επειδή τα ρουσφέτια έχουν γίνει κανόνας ειδικά σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ – εμείς ως διοίκηση, ουδέποτε ακολουθήσαμε αυτό τον δρόμο στη Νομαρχία Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής. Ούτε θα συναινέσουμε ποτέ σε παράνομες διαδικασίες και αποφάσεις.

Τα φαινόμενα αυτά που συνεχίζει ο κ. Πατούλης, πρέπει επιτέλους να σταματήσουν.

Είναι αδιανόητο χιλιάδες άνεργοι να περιμένουν μάταια θέσεις στην Αυτοδιοίκηση, όταν δεν προγραμματίζονται προσλήψεις λόγω ρουσφετολογικών προσλήψεων με καταστρατήγηση του νόμου και των διαδικασιών.

Τέλος, στον καταπατητή της νομιμότητας κ. Πατούλη, αφιερώνουμε την θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ΑΠΕΙΧΕ από την ψηφοφορία με την εξής δήλωση:

“Για λόγους που άπτονται της νομικής εγκυρότητας της εισηγήσεως, έχω επιφυλάξεις και απέχω”!»!

Μετά και από τα παραπάνω, πως να έχει εμπιστοσύνη ο Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να δώσει το χρίσμα της ΝΔ στον Γιώργο Πατούλη στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής τον Οκτώβριο του 2023;

Άλλωστε θυμάστε την περασμένη Κυριακή, που στην ίδια στήλη έφερα στο φως την πιθανή εμπλοκή στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, του Δημήτρη Αβραμόπουλου με την υποστήριξη της ΝΔ!

Μια είδηση, που επιβεβαιώνει με καθυστέρηση η διαδικτυακή σελίδα των “Παραπολιτικών” και αντιλαμβάνεστε ότι η κατεύθυνση Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρειας Αττικής δεν είναι ο Γιώργος Πατούλης!

Παρακάτω το δημοσίευμα:

«Η υποψηφιότητα του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, στην περιφέρεια Αττικής θα… έσπαζε τα κοντέρ, όπως γράφει η στήλη.

Χθες το πρωί πορευόμουν επί της Αμαλίας και κοιτάζοντας προς τα δεξιά (το συνηθίζω άλλωστε) εντόπισα έναν καλό και παλιό μου φίλο, που αν και παραπονιάρης, πιστεύω ότι στο βάθος, μα πολύ βάθος, με συμπαθεί. Ο παλιός (μου) φίλος ακούει στο όνομα Βασίλης Κικίλιας και αυτή τη περίοδο έχει ανά χείρας το τιμόνι του υπουργείο Τουρισμού. Του χαρτοφυλακίου, που φέτος τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Μαζί με τον παλιόφιλό μου, εντόπισα και ένα ακόμη φίλο (και πάλι από τα παλιά) τον Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Όπως έμαθα οι δύο τους, που γνωρίζονται από την εποχή της δημαρχίας Κακλαμάνη στον Δήμο της Αθήνας, πήγαιναν στον ΣΕΤΕ. Τώρα θα μου πείτε γιατί κάνεις όλο αυτόν τον πρόλογο; Για ένα πολύ απλό λόγο, που έχει να κάνει με τον Κικίλια. Προχθές, σας έγραψα ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης είναι κάπως χολωμένος με τον Πατούλη και ψάχνει να έχει εφεδρείες για την Περιφέρεια, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ένα πρόσωπο που θα τίναζε τα πάντα στα ύψη είναι ο υπουργός Τουρισμού! Όχι μόνο θα κέρδιζε από την πρώτη Κυριακή την Περιφέρεια Αττικής, αλλά αν κρίνω από την δημοτικότητά του, μπορεί να έσπαγε όλα τα ρεκόρ προς τα πάνω. Οι υπέρμαχοι της ιδέας Κικίλια επισημαίνουν εκτός από την αυξημένη απήχηση και την εμπειρία που έχει αποκομίσει ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Με αυτά και με τ’ άλλα (ήδη) ο πρόεδρος Κυριάκος έχει δύο δυνατούς άσους στην φαρέτρα του, στην περίπτωση που θελήσει να διαχωρίσει τη θέση του από τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.»!

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, πως ο Πρόεδρος Κυριάκος αντιλαμβάνεται ότι ο Γιάννης Σγουρός πάει “καβάλα στο άλογο” και έτσι αναζητεί λύσεις για να τον προσπεράσει;

Ο ανεξάρτητος Γιάννης Σγουρός, αφού Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης “κοιμούνται ροχαλίζοντας”!!

Θρασύτατοι Τούρκοι και γιουσουφάκια της ελληνικής κυβέρνησης…

Η νωχελικότητα, η δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην προκλητική επιθετικότητα της Τουρκίας δεν έχει όρια!

Η Τουρκία έχει ξεπεράσει προ ετών τις “κόκκινες ελληνικές γραμμές”!

Κάθε ημέρα γίνεται και πιο θρασύς, προσβάλλοντας τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων!

Τελευταίο αισχρό παράδειγμα, στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης και όπου πρώτευσε ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν δυο Τούρκοι αθλητές!

Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκαν οι απονομές των μεταλλίων κι ενώ παιζόταν ο Εθνικός μας Ύμνος, ξαφνικά οι Τούρκοι διοργανωτές τον “έκοψαν” στη μέση, μη αντέχοντας την ολοκλήρωσή του!

Αλλά ξέχασα! Η ελληνική κυβέρνηση είναι υπέρ του Διεθνούς Δικαίου!

Ωστόσο θα διαμαρτυρηθεί μαζί με την Ομοσπονδία του αθλήματος, ή θα καταπιεί αμάσητη, αυτήν την νέα εθνική προσβολή;;

Το κοινωνικό μήνυμα των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον “βιασμό” της κοινωνίας μας…

Διαβάζουμε στο αθλητικό ειδησεογραφικό πόρταλ gazzetta.gr τα παρακάτω χωρίς κανένα δικό μας σχόλιο:

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν φτιάξει πανό για τους παιδοβιαστές, θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους. Η υπόθεση του Κολωνού με τους βιασμούς της 12χρονης, την οποία εξέδιδαν κιόλας, έχει συγκλονίσει και σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Οι οπαδοί όλων των ομάδων έχουν εκφράσει με πανό την δυσαρέσκεια και τον αποτροπιασμό τους για τους παιδοβιαστές και τους βιαστές.

Ωστόσο και στο παιχνίδι που διεξήχθη στην “Opap Arena” το απόγευμα της Πέμπτης (20/10) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος, οι οπαδοί της Ένωσης, είχαν φτιάξει πανό στο οποίο έγραφαν: «Μια κοινωνία που θρηνεί, αρμόδιοι δίχως ήθος κι οι βιαστές ελεύθεροι ανάμεσα στο πλήθος»!!

loading...