Τσίπρας: Ζητάμε επέκταση των χωρικών υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο

 Πολύ αντρικά ρε παιδάκι μου που έλεγε και ο Χάρρυ Κλιν! Αρε κωλοτουμπα, που έπρεπε να κρύβεσαι αντί να μιλάς! Πουλησες τη Μακεδονία στα Σκόπια και τώρα μας λες για επέκταση υδάτων! Είσαι ο πιο ξεφτιλας πρωθυπουργός ever που λένε!

Μπα, ανακάλυψε ότι η θάλασσα έχει σύνορα? Και γιατί δεν τα επέκτεινε όταν ήταν στα πράγματα? Ήταν φαίνεται απασχολημένος με ταξίδια, μια στη Μυτιλήνη, μια στη Λέσβο, έκανε και συνεχείς στροφές 360 μοιρών, που να προλάβει…….. Καλά μιλάς για ατζαμοσυνη βρε Αλέξη.Ουτε αγγλικά ούτε ελληνικά σε καταλαβαίνουμε.Σταματηστε να γίνεστε κουραστικοι .Κλείσατε τράπεζες,υπογράψατε μνημόνια,αυξήσετε όρια ηλικίας,μειώσετε εφάπαξ ,διαλυσατε τις μετοχές, δεν φυλάξατε τα σύνορα ,οι λαθρομεταναστες κάνουν ηλιοθεραπεία,εξοπλισμοί μηδέν,μπαχαλο τα πανεπιστήμια από αναρχικούς ,έξαρση Ρουβίκωνα,η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός,Μακεδονικό θάλασσα.Δεν μπορώ σκεφτώ κάτι ευχάριστο.Κατηγορουσες κιναλ για πράσινο τσολιάδες και τους μάζεψες όλους.Ακομα και του καμένου δεν άφησες κανένα βουλευτή και ας ήταν δηλωμένοι δεξιοτατοι.Η πολιτική σου δεξιά και φιλελεύθερη .Έβγαλες έξω όλους τους εγκληματίες.Παρακολουθουσες συνεργάτες σου .Εχετε και το θράσος και μιλάτε .Να λέτε πάλι για νταούλια και χορούς των αγορών. Πρέπει να ντρέπεστε.

Και στο τελος τελος ..γιατί δεν αναφέρεις με σαφήνεια ποιά είναι αυτά τα ελληνικά παράλια στην αν. Μεσόγειο των οποίων τα χωρικά ύδατα προτείνεις να επεκταθούν πρωθυπουργάρα;

loading...