Οι προφητείες / προειδοποιήσεις Αγίων και Γερόντων δεν είναι αλα-καρτ
GEWKWN:


Οι προφητείες και οι προειδοποιήσεις Αγίων και Γερόντων δεν είναι αλα-καρτ για να διαλέγουμε αυτές που δεν μας τρομάζουν,  όλοι φοβόμαστε και νιώθουμε τρόμο για αυτά που θα συμβούν, το να αγνοούμε όμως τις προειδοποιήσεις του Θεού, αυτό από μόνο του δεν θα σταματήσει τα φοβερά γεγονότα που έρχονται,  ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, με όλους τους τρόπους μας προειδοποιεί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και μας ετοιμάζει γι’αυτά τα φρυχτά που θα συμβούν, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν κρύβεται πίσω από ωραίες λέξεις και μηνύματα, ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ


Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ :


Το σχέδιο των σκοτεινών δυνάμεων είναι να καταστρέψουν την Αμερική ως το τελευταίο εμπόδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα παγκόσμιων κρίσεων, αναταραχών και αποσταθεροποίησης που έχει σχεδιαστεί, Fetzerblog


Από το 2015 Ο  Γέροντας  προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί μέχρι την χώρα των ινδιάνων, δεν θα καταστραφεί η χώρα των ινδιάνων διότι αυτοί οι άνθρωποι έχυσαν πολύ αίμα, διότι οι Αμερικανοί τους κατάσφαξαν……. ‘’θα πέσει μια αυτοκρατορία που πάντα είχε είδωλα και τότε τα είδωλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα αρχίσουν να πέφτουν ……θα τα δείτε παιδιά μου όλα αυτά….


Η οργή του λαού που είναι στην Αμερική θα ενεργοποιήσει την Θεια Δύναμη η οποία θα επιβάλει την τάξη, και η τάξη θα επιβληθεί με τον μεγάλο σεισμό και την καταστροφή, η απληστία που έχει πέσει σε αυτό το κράτος που λέγεται Αμερική θα σβήσει ‘’ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ’’…… και από απληστία θα γίνει μεγάλη πίστη…… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει προειδοποιήσει πολλές φορές γι’αυτά που θα συμβούν στην Υπερδύναμη, το να λέμε ότι αυτά δεν πρέπει να λέγονται γιατί τρομοκρατούν τον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβούν, καλύτερα είναι να φοβηθείς για να προετοιμαστείς, περισσότερο πνευματικά ………


7/6/2013……. MHNYMATA ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : …..οσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος……..


 2 Απρ 2020 …..θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό……


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ:  ‘’τρομερές φυσικές καταστροφές που θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Αμερική. Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, ΣΕΙΣΜΟΙ, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί…..’’ εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: "Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα - Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα - Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα"!


Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: ΄΄ Ἡ Ἀμερικὴ θὰ γίνει μερική. Καὶ ἐδῶ θὰ ἔχουμε πολλὰ κακὰ πράγματα ὄχι βέβαια αὐτὰ τῆς Ἀμερικῆς. Ἡ Ἀμερικὴ θὰ σβήσει, δὲν θὰ ἔχει ζωὴ καθόλου, ὄχι ἐδῶ καὶ ἐκεῖ, καθόλου.΄΄


Ἅγιος Ἀριστοκλῆς: «Ἡ Ἀμερικὴ θὰ ταΐσει ὅλο τὸν κόσμο καὶ στὸ τέλος θὰ καταστραφεῖ, θὰ πάψει νὰ εἶναι ὑπερδύναμη». (1916)


Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009): Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη……Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη…… Ἡ Ἀμερικὴ θὰ πάθει μεγάλη γεωλογικὴ-βιολογικὴ καταστροφὴ γιὰ τὶς καταστροφὲς ποὺ ἔχουν προξενήσει καὶ τὸν ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων».


Ὁ γέροντας Ἀμβρόσιος, ἀπὸ τοὺς οἰκισμοὺς τῶν παλαιῶν πιστῶν στὴ νότια Σιβηρία, προέβλεψε μία τρομερὴ καταστροφή, ἡ ὁποία στὸ ἐγγὺς μέλλον μπορεῖ νὰ συμβεῖ στὶς Ἡνωμένες Πολιτεῖες. Σύμφωνα μὲ τὸν ἴδιο, στὴν καρδιὰ τῆς Βόρειας Ἀμερικῆς, ἕνα γιγάντιο ἡφαίστειο «ἐκρήγνυται» καὶ προκαλεῖ μία τρομερὴ κατάσταση ἔκτακτης ἀνάγκης. Ἡ “ἔκρηξη” θὰ προκαλέσει ἕναν πολὺ ἰσχυρὸ σεισμό, ὁ ὁποῖος θὰ βλάψει τὸν κοντινὸ πυρηνικὸ σταθμό. “Τὸ νερό, ὁ ἀέρας καὶ ἡ γῆ θὰ δηλητηριαστοῦν. Οὔτε τὸ θηρίο, οὔτε τὸ πουλί, οὔτε ὁ ἄνθρωπος μποροῦν νὰ ζήσουν περισσότερο στὴν “μολυσμένη” γῆ γιὰ μεγάλο χρονικὸ διάστημα “, ἀνέφερε.


Ἡ Αμερική δυστυχῶς ἐξελίχθηκε σὲ μία σύγχρονη «Βαβυλώνα» γιὰ τὴν ὁποία ὁ προσφάτως κοιμηθείς ἅγιος γέροντας Ἐφραὶμ τῆς Ἀριζόνας προφήτευσε τὴν καταστροφὴ καὶ τὴν πτώση της. Κι αὐτὸ ὄχι γιατί κατέστη κέντρο ἀκολασίας, κέντρο ἀνηθικότητας, κέντρο τοῦ Ἑωσφόρου ἀλλὰ ἐπιπλέον πιέζει, ἀπειλεῖ καὶ ἐκβιάζει τὴν ἀκολασία αὐτὴ νὰ τὴν ἀποδεχθοῦν καὶ οἱ ὑπόλοιποι λαοὶ στὴν ὑφήλιο. ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


 


Μήπως αυτά που είπαν οι Άγιοι και οι Γέροντες είναι για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους η για να τους προειδοποιήσουν έστω και την τελευταία στιγμή να μετανιώσουν για να σώσουν τουλάχιστον την ψυχή τους;


Αν σήμερα που ζούμε τα γεγονότα, αποφύγουμε,  ενώ πρέπει, να θυμίσουμε σε όλους, τις προειδοποιήσεις του Χριστού, των Αγίων και των Γερόντων,  διότι δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε τους ανθρώπους, τότε θα στερήσουμε την δυνατότητα έστω και σε λίγους να έρθουν κοντά στον ΧΡΙΣΤΟ και στην σωτηρία τους…….. ένα ταρακούνημα πολύ δυνατό χρειαζόμαστε όλοι για να ξυπνήσουμε, η αλήθεια των προειδοποιήσεων όσο και αν μας πονά είναι Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ διότι είναι εκ ΘΕΟΥ….


Σκεφτείτε μόνο ότι τα δισεκατομμύρια που θα πεθάνουν από τον πόλεμο, από τις αρρώστιες, από τα χημικά και την ραδιενέργεια, από τις τεχνητές και φυσικές καταστροφές, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ όπως εσείς, με οικογένειες, με τα προβλήματα τους που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα κόσμο σκληρό, ρώσοι Αμερικανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και άλλοι είναι άνθρωποι που υποφέρουν από τις ηγεσίες τους το λάθος τους όπως και το δικό μας  είναι που δεν επαναστατούμε και να τους διώξουμε για να σωθούμε , αλλά φαίνετε ότι έχουμε την εξουσία που μας αξίζει…..


Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός (1921-2009)


οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς Νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει.


Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Προηγουμένως, οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικανικά στρατεύματα. Θα εισβάλουν και στον Βορρά, κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατούν ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα από τα εδάφη τους κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Στην συνέχεια, οι Ρώσοι θα εισβάλουν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία και Μολδαβία. Οι λαοί των ορθόδοξων κρατών της Βαλκανικής (Σέρβοι και Ρουμάνοι, αλλά όχι οι Βούλγαροι) θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους συμμαχώντας με τους Ρώσους.


Κατόπιν, οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια, για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς, που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικανούς.


Lavrenty Chernigovskiy (1950).Ο Λαυρέντυ προέβλεψε μια πυρηνική σύγκρουση, η οποία θα συνδεόταν και με τη Ρωσία, η οποία θα είχε μεγάλες απώλειες, αλλά δεν θα πέθαινε μέχρι τέλους. Βασικός σύμμαχος της Ρωσίας θα είναι η Λευκορωσία, με την οποία θα ενωθεί, αλλά η Ουκρανία δεν θα είναι μεταξύ των συμμάχων και θα το μετανιώσει πολύ περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :