Αλβανικά τραγούδια εν ώρα υπηρεσίας στον Ελληνικό Στρατό – Η χώρα έχει ”αλωθεί” – Αλβανοί: ”Ρατσιστές οι Έλληνες”

 

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο θα σας παρουσιάσει το Directus.gr, καθώς Αλβανός στη καταγωγή που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό, τραγουδάει αλβανικά τραγούδια!

Μάλιστα στα σχόλια από κάτω είχαμε τα εξής σχόλια:

”Σεβασμός στην αλβανική νεολαία που γεννήθηκε και ζει σε ένα διεφθαρμένο κράτος, ο Θεός να σε σώσει αδερφέ από αυτούς τους ρατσιστές.”

Σε άλλο σχόλιο:

”Αλβανός είναι και το τραγουδάει αλβανός στον ελληνικό στρατό. Έχει καρδιά και τον καμαρώνουμε.”

Πλέον στο στρατό μας υπηρετούν και άτομα αλβανικής καταγωγής! Σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» και τραγουδούν αλβανικά τραγούδια!

Οι διαδικασίες «express», είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα πολλοί Αλβανοί μετανάστες που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν άμεσα και πολίτες της Ε.Ε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπηρετούν στον ελληνικό στρατό!

Όπως παλαιότερα έχουν καταγγείλει Βορειοηπειρώτες, ελληνική ταυτότητα κατέχουν και ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές, ακόμη και Τσάμηδες, που ζουν στην Αλβανία και μονίμως λειτουργούν και στρέφονται κατά της χώρας μας και των εκεί ομογενών.

Αλήθεια, επιτέλους η Ελλάδα ξέρει ποιους βάζει μέσα στον Ελληνικό Στρατό;

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Μην ξεχνάμε πως κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στον Γερμανικό Στρατό. Όπου υπηρετούν δεκάδες Τούρκοι, πολλοί εξ’ αυτών είναι και ”Γκρίζοι Λύκοι”!

Ας προσέχαμε!

Το βίντεο:

 https://directus.gr/

loading...