Οι Τούρκοι ΑΠΕΙΛΟΥΝ μέχρι και την Αθήνα και ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ! Τι αναφέρει ΟΜΩΣ μυστικό έγγραφο – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η τουρκική ηγεσία να απειλεί την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία, όμως ίσως η πραγματικότητα να είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ του Nordic Monitor,  απόρρητο έγγραφο του 2015 αναφέρεται στα κενά και τις αδυναμίες του τουρκικού Στρατού Ξηράς ως προς την διαθεσιμότητα προσωπικού σε περίπτωση πολέμου.

Όπως αναφέρεται, η έκθεση, αποκαλύπτει ότι ο Στρατός Ξηράς της Τουρκίας θα δυσκολευτεί να αναπτύξει ικανό αριθμό ετοιμοπόλεμων στρατευμάτων σε ενδεχόμενη πολεμική σύγκρουση, με τους Τούρκους αξιωματικούς να προτείνουν άμεσες ενέργειες και μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμποδίζουν τις επιχειρησιακές και υλικοτεχνικές δυνατότητες των τουρκικών χερσαίων δυνάμεων.

«Δυσκολευόμαστε να βρούμε μια ετοιμοπόλεμη μηχανοποιημένη ταξιαρχία για να την στείλουμε άμεσα στο πεδίο της μάχης, γεγονός που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητά για εμάς», τονίζεται στην έκθεση, ενώ ακόμα γίνεται λόγος για αδυναμία ανάπτυξης σημαντικού αριθμού στρατιωτικών δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων της χώρας σε περίπτωση περιορισμένης έκτασης πολέμου με την Ελλάδα ή σε περίπτωση σύγκρουσης Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, ενώ η αστάθεια που επικρατεί στη Συρία και στο Ιράκ αναγκάζει την Τουρκία να δεσμεύει στρατεύματα στην περιοχή για την διασφάλιση της ζώνης ασφαλείας που έχει εγκαθιδρυθεί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Τούρκοι έχουν ξεχάσει την περίπτωση πεσίματος σε ελληνικά νησιά, όσο και αν όλο αυτό, στην παρούσα φάση γίνεται για επικοινωνιακούς λόγος, οι οποίοι ευνοούν τόσο τον Ερντογάν όσο και τον Μητσοτάκη!!!

Πρώτον, οι Τούρκοι βελτιώνονται συνεχώς στρατιωτικά, δεύτερον δεν ξεχνάνε ΠΟΤΕ τις επιδιώξεις τους απέναντι στην Ελλάδα, τρίτον η εσωτερική σύγκρουση Ερντογάν και αντιπολίτευσης δεν αποκλείεται να απογειωθεί στο Αιγαίο.

Προκειμένου να κρατείται ο πληθυσμός της Τουρκίας σε εγρήγορση, τουρκικά ΜΜΕ απειλούν μέχρι και την Αθήνα, γελώντας και κλείνοντας το μάτι!!!

Δείτε:

loading...