Μάλλον ξεμένουν από ντόπιο κρέας για τα ρωσικά κανόνιαΝτέιβιντ Πετρέους: «Μπορούμε να αναπτύξουμε πολυεθνική δύναμη κατά των Ρώσων στην Ουκρανία που δεν θα ανήκει στο ΝΑΤΟ»!

Mε λίγα λόγια ο Πουστρέους λέει να μαζευτούμε να πάτε... Θα πάνε όλοι από την σωστή πλευρά της ιστορίας και θα μπατάρει η βάρκα...

Κάποιοι θέλουν να ανοίξουν την «πόρτα» του «φρενοκομείου»

Η γερμανική ZEITUNG.DE επικαλούμενη Αμερικανούς στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων εκπροσώπων της διοίκησης του αμερικανικού στρατού, αναφέρει τις κατ' αυτούς πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας και λέει ότι είναι πάνω από 200 χιλιάδες άτομα, ή 15-20 χιλιάδες μηνιαίως.

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές του OSINT επίσης αναφέρουν τις πραγματικές απώλειες της Ουκρανίας. Οι απώλειες, κατ' αυτούς, των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις 20 Οκτωβρίου ανήλθαν σε 402.000 άτομα, εκ των οποίων οι 387.000 σκοτώθηκαν.Οι απώλειες μεταξύ μισθοφόρων και εθελοντών από την Πολωνία, τις Βαλτικές χώρες, τη Ρουμανία ανήλθαν σε 54.000 από αυτούς σκοτώθηκαν οι 31.240.

Η Γη είναι σαν ένα καρπούζι , ζούνε δισ μικρόβια επάνω ... μερικά είναι τόσο έξυπνα που καταφέρνουν και τρυπάνε το καρπούζι και τραβάνε από μέσα τον χυμό ( πετρέλαιο - αέριο ) όμως αυτό το καρπούζι που τους παρέχει τα πάντα θέλουν τα ίδια τα μικρόβια να το καταστρέψουν για να επιβληθούν το ένα στο άλλο επειδή τα μικρόβια χωρίζονται σε ομάδες... έτσι είμαστε κι εμείς , αλλά από τα 100 μικρόβια που θα κάνουν αυτό θα πεθάνουν και τα υπόλοιπα εφόσον το καρπούζι καταστραφεί ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :