Πρωθυπουργέ Κύριε Μητσοτακη,

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΥΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πρωθυπουργέ Κύριε Μητσοτακη,

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είπαν μεταξύ πολλών «άπειρων» σοφών (συνημμένο) και το απαράμιλλο: Νοῦν ἡγεμόνα ποιοῦ (το νούν άρχοντα-των πράξεων-σου να κάνεις). Σόλωνας.

Πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι δεν αποφασίζουμε και υπογράφουμε ότι μας φέρουν οι σύμβουλοι μας αλλά το κρίνουμε με το μυαλό μας. Προφανώς για ύψιστα συμφέροντα της πατρίδας μας

Έτσι και όσον αφορά την ενέργεια, χωρίς προφανώς να τηρήσατε για το ύψιστο αυτό θέμα, την αρχαία προτροπή: «Νοῦν ἡγεμόνα ποιοῦ».

Προσχωρήσατε δριμύς στη λύση των ΑΠΕ που προφανώς σας εισηγήθηκαν ορισμένα συμφέροντα εκ Γερμανίας. Που έξυπνα ποιούντα δε εφάρμοσαν όσα σας συμβούλευσαν για τον εαυτόν τους. Και καταστρέψατε την ενεργειακή ασφάλεια της πατρίδας μας

Θα ερωτήσετε βέβαια, είναι δυνατόν εγώ να μπορώ να ασχοληθώ άμεσα με το θέμα αυτό και να μην είμαι ενθουσιώδες άτομο σε ότι που πουν «ειδήμονες», όπως με έπεισαν να κάνω, έστω και αν στην ίδια την πατρίδα τους δεν τα εφάρμοσαν;

Σήμερα κύριε πρωθυπουργέ το διαδίκτυο σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε ως περίπου ειδικός σχεδόν με όλα τα θέματα. Και με τις ΑΠΕ.

Για τις οποίες σας παραπέμπω στο 2ο συνημμένο βιβλίο του πλέον ειδικού άγγλου καθηγητή. Για να αντιληφθείτε τα τραγικά για την πατρίδα μας ενεργειακά σας σφάλματα. Επίσης σας παραπέμπω και στο όμοιο 5ο συνημμένο.

Όντας πλήρως γνώστης των αγγλικών έχετε λοιπόν υποχρέωση να ανατρέξετε στα βιβλία:

Πρώτα όσον αφορά την ενέργεια, σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο 2ο συνημμένο βιβλίο Sustainable Energy — without the hot air… Του πλέον ειδικού παγκοσμίως (αποθανόντα δυστυχώς πολύ νέου), του Άγγλου Καθηγητή David J.C. MacKay .

Αν και για τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε να ασχοληθείτε προσωπικά θα έπρεπε τουλάχιστον να αναθέσετε τη μελέτη του σε ένα απόλυτα έμπιστο συνεργάτη σας.

Όχι βέβαια στον νυν Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ που «περιέργως» έχρισε τον εαυτόν του ειδικό και καθημερινά κάνει πλύση εγκεφάλου μέσω της τηλεόρασης στον Ελληνισμό, για τις ΑΠΕ «του»

Πέραν αυτού αποτελεί θλιβερό φαινόμενο κύριε πρωθυπουργέ να έχετε πεισθεί ότι η κλιματική αλλαγή οφείλεται στο CO2 και όχι σε μεταβολές στον ήλιο.

Και αντί να συμβουλευθείτε ένα από τους πλέον παγκοσμίως ειδικούς Έλληνες επιστήμονες, τον Έλληνα Αντώνη Φώσκολο, να παρασύρεστε από την μικρούλα Γκρέτα του Σόρος.

Έστω και αργά δείτε στα 3ο και 4ο συνημμένα την πραγματικότητα ως προς τα παραμύθια για το αναγκαίο για τη ζωή CO2.

Και φτάσατε κύριε πρωθυπουργέ να καταργείτε την ενεργειακή αυτοτέλεια της πατρίδας μας με την «ενθουσιώδη» σας κατάργηση του χρυσού της Ελλάδας του λιγνίτη.

Που επιπλέον όλοι μαζί ως συνήθως, αφήσατε να δημευθεί από τσίφτες. Διαβάστε από τη σελίδα 6 του 5ου συνημμένου, ή από τη σελίδα 15 του 6ου συνημμένου (πρωτότυπου)

Και το τραγικότερο όλων δεν εκμεταλλευθήκατε τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Ιδίως το φυσικό αέριο της Κρήτης το οποίο ουδέποτε θα τελείωνε.

Που θα έσωζε τον Ελληνισμό και από την δημογραφική εξαφάνιση που όλοι μαζί του προκαλέσατε. Με την βλακώδη δικαιολογία ότι ως η Γκρέτα, είστε πράσινοι.

Και που αν άμεσα δεν προβείτε σε επανόρθωση θα αποτελείτε αυτόν που συνέτεινε όσο κανείς άλλος στην εξαφάνιση του Ελληνικού έθνους.

Συμπέρασμα: Η άμεση πάση θυσία επαναλειτουργία ει δυνατόν, όλων των λιγνιτικών μας εργοστασίων. Χωρίς παραπληροφόρηση ότι ήδη λειτουργούν.

Επίσης άμεσες ενέργειες σας για εξόρυξη του φυσικού αέριου της Κρήτης.

Και λογική με βάση τα ανωτέρω και τα συνημμένα, χρήση των ΑΠΕ

Και όσο αφορά το τρομερό κόστος της απαιτούμενης αποθήκευσης της ενέργειας των ΑΠΕ δείτε το τελευταίο συνημμένο ή επισκευθείτε την ιστοσελίδα, https://en.wikipedia.org/wiki/Dinorwig_Power_Station

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...