Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ!!!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ: «Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.»

4 ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω περισσότερους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο ενάντια στις φανατικές ορδές που είναι εξοπλισμένες από το ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία για να φέρουμε την Ουκρανία σε πλήρη παράδοση.” – Στρατηγός Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν.

Ήταν αναμενόμενο. Αυτός ο στρατηγός λέει την αλήθεια. Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Η ρώσικη αναδίπλωση σε κάποιες περιοχές έγινε ακριβώς γι αυτό το λόγο. Η μάχη δεν θα κριθεί στενά στο πεδίο αλλά στην υπεροπλία εξοπλιστικών συστημάτων. 
Η Ρωσία διαθέτει μεγάλα μέσα και θα τα ενεργοποιήσει. Αυτό προμηνύει άλλωστε η ομοβροντία προειδοποιήσεων χωρών μεταξύ αυτών Κίνας Αιγύπτου και μιας δεκάδας άλλων το τελευταίο 24ωρο προς υπηκόους τους στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν άμεσα.
Φαίνεται ότι σχεδόν όλες οι διπλωματικές αποστολές εκκενώνονται
Μαζική αποχώρηση αλλοδαπών υπηκόοων.
Οι μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας προβλέπουν μια επικείμενη στρατιωτική κλιμάκωση που θα μπορούσε να επηρεάσει το Κίεβο ή ακόμα και το δυτικό τμήμα της χώρας
Στην προαναφερόμενη εκδοχή περί καίριου πλήγματος συγκλίνει και η συνεχής προώθηση ρώσικων στρατευμάτων και εξοπλιστικών συστημάτων στη Λευκορωσία που βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Αναμένονται περίπου εννέα χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες, ανακοινώνει ο Βαλέρι Ρεβένκο, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας.




loading...