«Ηγέτες της Ευρώπης ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ το ΕΜΒΟΛΙΟ» – Καταγγελία «ΦΩΤΙΑ» από πρώην υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, – ΒΙΝΤΕΟ

 Σε συνέντευξή του στο  NTD  που μεταδόθηκε την Κυριακή, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας Ζαν Λασάλ κατηγόρησε τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης ότι είπαν ψέματα σχετικά με το καθεστώς «εμβόλιο» τους για τον Covid.

Ο Λασάλ ισχυρίζεται πως ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και οι περισσότεροι ηγέτες χωρών ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, προκειμένου να εμβολιαστεί ο κόσμος!!!

«Έκανα το εμβόλιο Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, που παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει λοιπόν τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις από τις 3 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Παραλίγο να είμαι νεκρός», είπε ο Λασάλ.

Όταν ο δημοσιογράφος του NTD, Ying Huang, ρώτησε τον Lassalle γιατί έκανε το εμβόλιο Covid, είπε ότι έκανε την δουλειά του και δεν είχε ιδέα ότι ο Macron και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν είχαν εμβολιαστεί:

«Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι δεν έκανα τη δουλειά μου. Δεν ήξερα όμως ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος. Δεν ήξερα ότι τα περισσότερα από τα μέλη της κυβέρνησης δεν ήταν, και δεν ήξερα καθώς πολλοί από τους συναδέλφους μου βουλευτές δεν ήταν. Ήθελα να δώσω το παράδειγμα».

«Έχετε αποδείξει ότι τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες», ρώτησε η δημοσιογράφος, Ying Huang. «Σοβαρές παρενέργειες», είπε ο Λασάλ . “ΣΧΕΔΟΝ πεθανα.”

loading...