Ο φαλακροκόρακας και οι λοιποί που απαρτίζουν την παρούσα κυβέρνηση είναι οι σεσημασμένοι πλέον ολετήρες της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

O N.Δένδιας ανακάλυψε πρόβλημα «εθνικών μειονοτήτων» στα νησιά; – Επικίνδυνοι παραλληλισμοί με Ουκρανία και Τουρκία

Σε μία πρωτοφανή διαπίστωση προχώρησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου επί της ουσίας εφηύρε «τουρκικές μειονότητες» στα ελληνικά νησιά.

Με έναν παντελώς άσχετο παραλληλισμό επιχείρησε να παρουσιάσει το ελληνικό πρόβλημα με την Τουρκία ως «παρόμοιο» με το ουκρανικό ζήτημα και την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία.

Είπε μάλιστα αναφερόμενος στην «αποστρατιωτικοποίηση των νησιών» που ζητούν οι Τούρκοι, ότι «Οι χώρες μας, σύμφωνα με το αναθεωρητικό αφήγημα (θεωρεί ότι Τούρκοι και Ρώσοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις), καταπατούν τα δικαιώματα των «εθνικών» μειονοτήτων».

 Νικολακη αγορι μου κοψε τα ληγμενα!!!

Οι παλιοι Χιωτες ελεγαν..”Τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι”

Σεβασου αυτη τη παλια ρηση και βαλε λιγο ρεγουλα στο προφορικο και γραφτο σου λογο.

Εδω σε λιγο ο Τουρκος θα λεει οτι εφτιαξε την Ακροπολη και εμεις θα απανταμε με διαβηματα διαμαρτυριας.

Ελεος κυριε Νικολακη μας!!! Τα ισοπεδωσες ολα!!!!!

Το δίποδο αυτό δεν γνωρίζει τίποτα από εξωτερική πολιτική, τον έβαλαν εκεί στο ΥΠ.ΕΞ για να τα έχει καλά με το Ισραήλ (κι αυτό ακόμα τον γράφει), λόγω της γνωστής ιδιότητας του, και κατά τα λοιπά είναι ένας εντελώς ηλίθιος. Δεν έχει ιδέα από διπλωματία άλλωστε, άκρως επικίνδυνος για την ύπαρξη της χώρας.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ!! ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!! Στην Ελλαδα δεν υπαρχει καμμια εθνικη μειονοτητα Δενδια..Τι ειναι αυτα που γραφεις??!!! που τα βρηκες?? σε καμμια συνθηκη κ πουθενα δεν αναγραφεται η υπαρξη εθνικων μειονοτητων στην Ελλαδα!! ακομα και στη Θρακη συμφωνα με τη συνθηκη, οι μουσουλμανοι αποτελουν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ μεινοτητα κ οχι εθνικη..ακομα κ οι Πομακοι Ελληνες αισθανονται..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ..ουτε ποτε χρησιμοποιησαν αυτο το επιχειρημα για να ζητησουν αποστρατικοποιηση..απλα λενε οτι αυτο δηθεν αναφερει η συνθηκη παραχωρησης. τους σην Ελλαδα…στην οποια η Τουρκια δεν ειναι ουτε καν μελος της συνθηκης..Τους δινεις επιχειρημα ρε Δενδια?? πιο Τουρκος κ ανθελληνας απο αυτους?? καλα μασονος δεν εισαι ?? τι περιμενεις?? να εχεις πατριδα??

loading...