Ληξουριώτισσα: Και το βραβείο πηγαίνει στην…

Στο κανάλι τέλεγραμ STRATINFO βρήκα δημοσιευμένο ένα ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη αυτού, από τη Γαλλία, που πιστεύω ότι φωτογραφίζει την πιθανή «πρωταθλήτρια» σε μια φανταστική, παγκόσμια αναμέτρηση στο ανεβο-κατέβασμα κυβερνήσεων! (Εξ ου και τα κέρατα στην μεταφορική εικόνα του άρθρου, αναγνωρίσιμα και ως «σύμβολο της νίκης» – του διαβόλου, εννοείται! – στην εκάστοτε, προσωπική ή συλλογική, «πολύχρωμη» επανάσταση! Παρεμπιπτόντως` Όταν συναντάτε πολλά χέρια σηκωμένα – κι’ ας μη σχηματίζουν κέρατα -, σε προπαγανδιστικό υλικό για συλλογικές «αντί» δράσεις, προβληματιστείτε, γιατί μάλλον πρόκειται για συνθήματα καπελώματος, με πανηγυρική χροιά, που επιβεβαιώνουν την επικράτηση του εξαποδώ! Πρώτα-πρώτα, μέσα μας!)

Μεταφράζω:

«Κυρίες και κύριοι, σας γράφω διότι όταν άκουσα για εμβόλια, τη περασμένη άνοιξη, η πρώτη μου δουλειά ήταν να μάθω ποιοι είναι οι επιφανέστεροι μέτοχοι. Για μένα, που δεν δεσπόζω στις επιστημονικές συζητήσεις, αυτή ήταν μια κομβική πληροφορία: ποιος μου τα πουλάει; Από ποιον τα αγοράζω;

Ιδού τι βρήκα με μια εισαγωγή του ονόματος του μετόχου και της εταιρίας στο Google και κάνοντας κλικ σε ένα χρηματιστήριο. Και έτσι, τα όσα σας λέω, εύκολα διασταυρώνονται.

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Pfizer είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Johnson & Johnson είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο τρίτος μέτοχος της AstraZeneca είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο τέταρτος μέτοχος στη Moderna είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο τρίτος μέτοχος της Sanofi είναι η ομάδα Vanguard (ο πρώτος είναι η L’Oréal, που παρασκεύασε το αέριο για την εξόντωση των εβραίων, στη διάρκεια του Β’ΠΠ!!!).

Η ομάδα Vanguard είναι ένα αμερικανικό ταμείο συντάξεων. Διαχειρίζεται ένα «πορτοφόλι» με 7 τρις δολάρια, ποσόν μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γαλλίας και της Γερμανίας μαζί.

Χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ και την επιρροή της ομάδας Vanguard σε επίπεδο διεθνούς lobby:

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Google (YouTube, Googlemaps, WhatsApp etc.) είναι η Vanguard Group.

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Facebook είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο κύριος μέτοχος της Microsoft είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο κύριος μέτοχος της Apple είναι η ομάδα Vanguard. H Apple είναι δεύτερη, μετά από την Amazon, στον όμιλο GAMA, πρώην GAFA!!! (σ. μτφρ.: https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Tech) Συνεπάγεται ότι η ομάδα Vanguard παίζει δυνατό ρόλο στον χώρο των εμπορικών συναλλαγών παγκοσμίως.

– Ο κύριος μέτοχος της Akamai είναι η ομάδα Vanguard. Η Akamai είναι η πιο σημαντική εταιρία αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, στον κόσμο. Αυτή η εταιρία μαζί με το εθνικό τυπογραφείο είναι που αποθηκεύει τα δεδομένα της εφαρμογής TousAntiCovid («ΌλοιΕνάντιαΚόβιντ» – https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.gouv.android.stopcovid&hl=en&gl=US ) και, γι’ αυτό το λόγο, πιστεύω ότι αποθηκεύει και τα δεδομένα του κωδικού QR που χρησιμοποιείται εκεί που απαιτείται [πράσινη/υγειονομική άδεια (σας παροτρύνω να το ελέγξετε αυτό).

– Ο κύριος μέτοχος της MacDo είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coca–cola είναι η ομάδα Vanguard.

– Ο κύριος μέτοχος της Disney είναι η ομάδα Vanguard.

Και, το κερασάκι στη τούρτα:

– Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Philip Morris είναι η ομάδα Vanguard. Η Philip Morris είναι η μεγαλύτερη παραγωγός καπνού στον κόσμο. Ο καπνός φονεύει 8 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο, με την έγκριση του κράτους! Στις χώρες που είναι εφικτό, τα παιδιά αποτελούν τον κύριο στόχο της αγοράς καπνού. Ως σχήμα οξύμωρο, το Champix είναι ένα από τα ποιο προσοδοφόρα φάρμακα της Pfizer για την «θεραπεία» του καπνίσματος….

Συγκυριακά (!), οι κάρτες υγείας ή εμβολιασμού (όπως θέλετε, πείτε το), που κατέγραψαν τρεις δόσεις, 19,50 ευρώ εκάστοτε, για 50 εκατομμύρια γάλλους, επέφεραν μέσα σε 6 μήνες, το «τιποτένιο» ποσόν των 2.975 δις δολαρίων (στη Γαλλία, μόνο), για τις φαρμακοβιομηχανικές εταιρίες και, έμεσα, για την Vanguard Group, συνεπώς και για τη Google, Facebook και Phillip Morris.»

Πηγή κειμένου: STRATINFO (κανάλι τέλεγραμ)

Φωτογραφία άρθρου: https://www.facebook.com/Bbvicc/

ληξουριώτισσα

Υ.Γ.

Άλλες επενδύσεις της Vanguard:

Παραγωγή αντιδότου για δηλητήριο φιδιού:

https://www.vanguardngr.com/2015/09/nigeria-ready-to-produce-anti-snake-venom-nasidi/?fbclid=IwAR08_1mo8w_Nc2K3IJ69fDrjIhPsgNg-_Xj8UYfeIaqScKvGtvJaTUD3jDw

[Χρήσεις για το δηλητήριο φιδιού:

https://staging.ksipnistere.com/2022/04/blog-post_944.html (βλέπε και λοιπά μέρη)]

Ψηφιακή φυλακή για πάντα:

https://www.prnewswire.com/news-releases/vanguard-advances-blockchain-technology-pilot-to-streamline-asset-backed-securities-markets-301074465.html

loading...