… Της “καλής” κοινωνίας, της Εκκλησίας… και της πολιτικής… (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ)

Διονυσης Σαρακινης: Ο 53χρονος παιδοβιαστής- μαστροπός που εξέδιδε την 12χρονη έχει φωτογραφηθεί μαζί με τη μισή κυβέρνηση και τη μισή εκκλησία .!! Ο γιος του δημοσιογράφος σε μεγάλη ιστοσελίδα ,η γυναίκα του μέλος της ΝΔ εκλεγμένη με τον Μπακογιάννη ,ο ίδιος κολλητός του Πατούλη κ με πολλές γνωριμίες στη ΝΔ, φανατικός Χριστιανός, πάντα δίπλα σε ιερείς κ ιεροψάλτες, καλός υποτίθεται οικογενειάρχης κ πατριώτης μακεδονομάχος που βίαζε, βιντεοσκοπούσε, είχε οπλοστάσιο.
Dinos Zannikos: “Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστρωπός της 12χρονης που την εξέδιδε στα Σεπόλια, ονομάζεται Ηλίας Μίχος.
Έχει μαγαζί στον Κολωνό και είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.
Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της.
Κατά την δικογραφία, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.
Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής.
Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.
Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.
Φανατικός του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια, ΝεοΔημοκράτης, ψάλτης με γνωριμίες στην εκκλησία, κολλητός του Πατούλη, φίλος της Αστυνομίας, του Νόμου και της τάξης.
Υπεράνω πάσης υποψίας.
Μάλιστα την φωτό με τον Πατούλη την είχε και εξώφυλλο στο Facebook.Ο γιος του είναι δημοσιογράφος σε μεγάλη ιστορική εφημερίδα – ιστοσελίδα, η γυναίκα του μέλος της ΝΔ και σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, εκλεγμένη με τον Μπακογιάννη. Έχει βγει και σε εκπομπή στους Αταίριαστους του Σκάι. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη.

210 ανώμαλοι είχαν καλέσει τον εικονιζόμενο να τους κλείσει ραντεβού με το 12χρονο.
Μέσα και τα 210 αυτά κτήνη που ψάχνουν να πάνε με παιδιά .

loading...