Βλαντίμιρ Πούτιν: Το χρυσό δισεκατομμύριο, ζει σε βάρος του υπόλοιπου κόσμου

«Το χρυσό δισεκατομμύριο», δηλαδή οι χώρες της Δύσης, ζει σε βάρος του υπόλοιπου κόσμου, υποστήριξε την Πέμπτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος προειδοποίησε για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Έκανε λόγο για μεγάλους κινδύνους πείνας και «σοκ μεγάλης έκτασης», λόγω της αστάθειας των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η χώρα του προσπαθεί να διαμορφώσει «ένα σύστημα ίσης και αδιαίρετης ασφάλειας».

«Το χρυσό δισεκατομμύριο», δηλαδή οι χώρες της Δύσης, ζει σε βάρος του υπόλοιπου κόσμου», υποστήριξε ακόμα ο Ρώσος πρόεδρος στη Διάσκεψη για την αλληλεπίδραση και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στην Ασία (CICA) στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Αστάνα.

«Η Ρωσία τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης των αρχών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος» ανέφερε στην εναρκτήρια δήλωσή του. Ο Πούτιν τόνισε χαρακτηριστικά «ότι το τρέχον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα επέτρεψε στο ‘χρυσό δισεκατομμύριο’ να ζήσει σε βάρος άλλων».

Δηλώνοντας ότι η Ασία είναι μια περιοχή όπου αναδύονται νέα κέντρα εξουσίας, ο Πούτιν υποστήριξε ότι η ήπειρος παίζει μεγάλο ρόλο στη μετάβαση σε μια πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων. ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ: Από την πολυπολική τάξη πραγμάτων, αφού αποδυναμωθούν οι μεγάλες δυτικές δυνάμεις, θα ξεπηδήσει μια νέα παγκόσμια εξουσία, στην οποία θα αναζητήσουν κυρίαρχο ρόλο η Ανατολή από την μία και οι διεθνιστές της Δύσης, από την άλλη, οι οποίοι θα έχουν επιβάλλει ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ στην φτωχοποιημένη Δύση!!!

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν μέχρι τέλους και δεν θα πάνε σε σύγκρουση!

Για την ώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε την Δύση, υποδηλώνοντας ότι όλες οι ενεργειακές υποδομές στον κόσμο αποτελούν νόμιμο στρατιωτικό στόχο μετά την έκρηξη του αγωγού Nord Stream τον περασμένο μήνα.

Όπως αναφέρει, ο Ρώσος  ηγέτης είπε ότι η έκρηξη στον αγωγό φυσικού αερίου, για την οποία όλα τα σημάδια δείχνουν πως έγινε από την Δύση, ήταν τρομοκρατική επίθεση και αυτό δημιούργησε «το πιο επικίνδυνο προηγούμενο».

Μιλώντας σε ενεργειακό φόρουμ στη Μόσχα χθες, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε ότι «οποιοδήποτε εξαιρετικά σημαντικό αντικείμενο υποδομής μεταφορών, ενέργειας ή υπηρεσιών κοινής ωφελείας απειλείται», υπογραμμίζοντας αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η υποδομή ή ποιος την διαχειρίζεται.

Η δήλωση αυτή έρχεται, καθώς τα έθνη στην Ευρώπη προσπαθούν να προετοιμαστούν για έναν σκληρό χειμώνα που θα χαρακτηρίζεται από τις αυξανόμενες τιμές ενέργειας και τις πιθανές ελλείψεις φυσικού αερίου που προκαλούνται με πρόσχημα την Ουκρανία και την επίθεση στον αγωγό Nord Stream.

Θα γίνουν κι άλλες επιθέσεις;;;

loading...