“Εφιάλτης” άνοιξε κερκόπορτα για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ…

Έγραφα στο άρθρο μου στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 με τον τίτλο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ενημερώνοντάς σας μεταξύ των άλλων με τα παρακάτω:

«Η Τουρκία πασχίζει να μπει στην ΕΕ πολλά χρόνια! Αφού είδε λοιπόν πως δεν γίνεται τίποτε, επεξεργάστηκε άλλο σχέδιο και το οποίο αποδέχτηκαν ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αλλά πρωτίστως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Αλλά έγκριση έδωσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ!

Έτσι εγένετο στα μουλωχτά η Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ενδεχομένως μάλιστα ο Έλληνας Πρωθυπουργός να είχε συζητήσει και να είχε συμφωνήσει στο πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι, στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και λίγο παλαιότερα στη συνάντησή του με τον Όλαφ Σόλτς στο Βερολίνο, αυτήν την τερατογέννηση κατά των εθνικών μας συμφερόντων!

Μάλιστα το τραγικό είναι, πως στις 9 Μαΐου 2022 ο Γάλλος Πρόεδρος, ναι ο “φίλος” της Ελλάδος, είχε προτείνει την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές! Τούτο συνέβη μάλιστα, σε ομιλία του ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου οραματίστηκε τον επανασχεδιασμό του πολιτικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Στον οποίο επανασχεδιασμό και με τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), δίνεται το δικαίωμα σε χώρες εκτός τις Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως η Ουκρανία, η Μολδαβία, η Γεωργία και η Τουρκία και στις οποίες αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος, να συνάψουν στενότερες σχέσεις με την ΕΕ, αφού η επιθυμία αυτών των χωρών για ένταξη στην ΕΕ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες!

Η πρώτη συνεδρίαση μάλιστα της ΕΚΠ θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα στις 7 Οκτωβρίου 2022! Είναι τυχαία η ημερομηνία, όταν στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022 θα συνεδριάσει στην τσεχική πρωτεύουσα το έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ;

Όταν η τσεχική προεδρία έχει αναλάβει τις επαφές με τα υπό ένταξη μέλη στην ΕΠΚ;

Μπορεί να μας πει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, αν υποβαθμίζεται ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος από αυτήν την παρθενογένεση Γερμανίας – Γαλλίας;

Όταν οι αποφάσεις στην ΕΚΠ φρόντισαν οι “εταίροι μας” στην ΕΕ να παίρνονται κατά πλειοψηφία και όχι με απόλυτη ομοφωνία;

Έχουμε εδώ δηλαδή, άλλη μια ενδοτική, προδοτική, δουλική στάση της ελληνικής κυβερνήσεως;»!

Έτσι αυτή η σύνοδος των Ευρωπαίων ηγετών στην Πράγα πραγματοποιήθηκε και στην οποία παραβρέθηκε και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν! Και τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδας μας, γράφουν και λέγουν διθυράμβους για τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, “ενημερώνοντας” τον ελληνικό λαό, πως, άναψαν τα αίματα στην Πράγα!

Μας “ενημερώνουν” ότι ο Μητσοτάκης χάλασε το σχέδιο του Ερντογάν στην Πράγα και πως ο Τούρκος Πρόεδρος έφυγε από εκεί εκνευρισμένος! Μας “ενημερώνουν” ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σκληρή απάντηση στον Τούρκο ομόλογό του για τις απαράδεκτες και αβάσιμες αξιώσεις του έναντι της Ελλάδος!

Καμιά όμως κουβέντα, για το πως βρέθηκε ο Τούρκος ηγέτης στην Πράγα!

Καμιά κουβέντα για το γεγονός του ανοίγματος της Κερκόπορτας του Ευρωπαϊκού Κάστρου της εισόδου της Τουρκίας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Όλα τα υπόλοιπα είναι παρόλες για ανυποψίαστους και αδαείς! Όμως ο λαός μας και υποψιασμένος είναι πλέον και έπαψε να τρώει το κουτόχορτο που προσπαθούν να τον ταΐσουν τα Συστημικά ΜΜΕ, τα πολύ-ταϊσμένα από τις κυβερνητικές λίστες!!

Ο “φίλος” των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Έντι Ράμα…

Διάβαζα στο Pronews μια συγκλονιστική είδηση:

«Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση και στην Ιταλία και στην Αλβανία προχώρησε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε “λαθρεμπόριο” εμβολίων για τον κορωνοϊό με τη συνεργασία του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας, Λουίτζι ντι Μάιο, και μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών. Η αποκάλυψη Ράμα έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στην πόλη Μπέργκαμο όταν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες της πανδημίας και όταν είχε ξεκινήσει η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Pfizer…»!

Βέβαια αυτή η είδηση δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη, αφού γνωρίζω για το τι κράτος είναι η Αλβανία και πόσο χαίρει της εκτιμήσεως και της στήριξης της Ιταλίας διαχρονικά!

Απλά θυμηθείτε αυτό που έχω δημοσιεύσει και πρόσφατα:

«… δεν είναι τυχαία τα γεγονότα της Πολυτεχνειούπολης! Αφού σε παλαιότερο άρθρο μου είχα αναφερθεί σε μια απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ, το οποίο αποτελεί τεράστιο ντοκουμέντο, του ρόλου που πάντα έπαιζε το ΝΑΤΟ εναντίον της Ελλάδος, καλλιεργώντας και καλύπτοντας τις έκνομες και παράνομες δραστηριότητες της γείτονας Αλβανίας!

Σε αυτό το απόσπασμα (9 Αυγούστου 1999), σε χάρτη καταδεικνύονταν οι περιοχές ελέγχου που δραστηριοποιείτο η αλβανική Μαφία και αποδεικνυόταν ότι, η Μαφία “κυβερνούσε και κυβερνά” την Αλβανία!

Από αυτόν τον χάρτη στην απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ, αποδεικνύεται πως το ΝΑΤΟ γνώριζε από τότε ότι υπήρχε αλβανική Μαφία και σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείτο! Καταγράφονταν δηλαδή οι αλβανικές εγκληματικές δραστηριότητες κατά περιοχή!

Παρακάτω, αυτός ο χάρης ανέφερε ακριβώς τα σημεία στην αλβανική επικράτεια, όπου γινόταν:

Λαθρεμπόριο τσιγάρων

Παράνομη μετανάστευση

Λαθρεμπόριο καυσίμων

Κυκλοφορία κλεμμένων αυτοκινήτων

Χημικά απόβλητα

Λαθρεμπόριο όπλων

Διακίνηση πορνείας

Διακίνηση ναρκωτικών

Άρα εξάγεται το συμπέρασμα, ότι το ΝΑΤΟ γνώριζε με το νι και με το σίγμα όλες τις έκνομες – παράνομες – εγκληματικές πράξεις της Αλβανίας και όμως σιωπούσε και εξακολουθεί και σιωπά!

Πράξεις που εμμέσως πλην σαφώς, δρούσαν κατά των συμφερόντων της Ελλάδος, χώρας του ΝΑΤΟ που από το 1952 – επί κυβερνήσεως Νικολάου Πλαστήρα – αποτελεί μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας!

Ωστόσο, αξίζει πάλι να θυμηθούμε, τι έλεγε στην επιστολή του τότε ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι:

“Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια στην Αλβανία”!

Έτσι αναρωτιέμαι, μέχρι πότε οι κυβερνήσεις μας θα εθελοτυφλούν και θα θεωρούν ότι το ΝΑΤΟ δρα – τουλάχιστον – υπέρ του δόγματος των “ίσων αποστάσεων” για τα μέλη – κράτη του;»!

Σε παράκρουση ο Πλανήτης…

Την ίδια ώρα ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στοχευμένα προετοίμασαν τον “θάνατο” της ΕΕ διά μέσω των τρελών αποφάσεών τους με τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας! Οδηγούν τον Πλανήτη σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που μπροστά του θα ωχριούν ο Α΄ και ο Β΄ Π.Π.!

Όπως μάλιστα μας ενημερώνει ιδιαίτερα έξοχη πηγή μας:

«Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Ρωσίας, από 5 άξονες!

Από το Αζερμπαϊτζάν και την Κασπία Θάλασσα

Από την Γεωργία και την Μαύρη Θάλασσα

Από την Ρουμανία – Μολδαβία (χερσαία και μέσω Μαύρης Θάλασσας

Από την Πολωνία εναντίον του Καλίνινγκραντ και ανατολικότερα

Από την Φιλανδία και την Νορβηγία

Έτσι εάν δεν κάνει το Ιράν επίθεση στο Αζερμπαϊτζάν, τότε η Ρωσία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.»!

Ειλικρινά, ο Θεός να βάλλει το χέρι Του!!

loading...