Τελευταία προειδοποίηση . Ακυρώστε τη συμφωνία των Πρεσπών οριοθετώντας άμεσα ΑΟΖ με την Κύπρο και εντάσσοντάς την στο ΝΑΤΟ .

 

Η Ελλάδα , ¨έκανε την επιλογή της ¨. Εάν κυριαρχήσει η Ρωσία στον πόλεμο που μαίνεται κλιμακούμενος θα γίνει Τουρκική Επαρχία . Εν τω μεταξύ , το πρώτο σοκ για την Ελλάδα θα είναι η απώλεια του Καστελλόριζου και για τον Ελληνισμό η πλήρης απομόνωση της Κύπρου η οποία θα μετατραπεί στη μεγαλύτερη αποθήκη μεταναστών και προσφύγων που μπορούμε να φανταστούμε και έτσι , θα Τουρκέψει πλήρως .

Εάν χάσει η Ρωσία , θα έχει προηγηθεί χρήση πυρηνικών οπότε … όλοι θα είναι χαμένοι .

Τι πρέπει να συμβεί;

Όσο διαρκεί ο Ρωσο-Ουκρανικός Πόλεμος τόσο ΗΠΑ και Ρωσία δημιουργούν ή οριοθετούν τις νέες δικές τους ζώνες επιρροής στον Πλανήτη. Όλα  δείχνουν ότι η Ελλάδα αφήνεται στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας που δημιουργείται στις ¨ζεστές θάλασσες¨ της  περιοχή μας , μέσω του Τουρκικού αναθεωρητισμού .Τούτο φαίνεται από το ότι , τα τετελεσμένα που έχει δημιουργήσει η Τουρκία ό,λα αυτά τα χρόνια σε βάρος μας,  της δίνουν τέτοιες δυνατότητες πλέον , που ούτε με πόλεμο δεν θα μπορούσε να  πετύχει.

Η Συμφωνία των Πρεσπών ΕΜΠΟΔΙΣΕ την επέκταση της Ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια – η οποία θα διατηρούσε σε χαμηλή ένταση για πολλές δεκαετίες την αντιπαράθεση ΗΠΑ , Ρωσίας και θα επέτρεπε στην ΕΕ να ολοκληρωθεί – και προκάλεσε ή αθροίστηκε καθοριστικά με την απαρχή μιας πίεσης που θα εγκλώβιζε όλο και περισσότερο την Ρωσία ¨ψηλά¨ με αποτέλεσμα σήμερα – αυτή η πίεση – να προκαλέσει μέσα από ένα ντόμινο γεωπολιτικών ακολουθιών τον Ρωσο-Ουκρανικό Πόλεμο.

Η ζημιά συνεπώς ΕΓΙΝΕ και τώρα ,δίνεται η τελευταία  ευκαιρία στην ΕΛΛΑΔΑ να συνδράμει αποφασιστικά στη λήξη αυτής της αδιανόητης ,ΛΑΘΟΣ Ιστορικά και άκρως επικίνδυνης γεωπολιτικά , εξέλιξης που όλοι , βλέπουμε να μας παρασύρει σε αχαρτογράφητα νερά .

Ποια είναι ;

Να οριοθετήσει άμεσα ΑΟΖ με την Κύπρο και να κατατεθεί αίτηση ένταξή της στο ΝΑΤΟ .Έτσι , όχι μόνο θα αναγκάσουμε την Αίγυπτο να μας συνδράμει στο πεδίο και σ όλα τα σημεία  , την Τουρκία να στραφεί σε μια εσωστρέφεια που θα την κρατήσει ¨απασχολημένη¨ για πολλές δεκαετίες και την Κύπρο να μην Τουρκέψει μέσω Τουρκικά προωθούμενων μεταναστευτικών ροών  αλλά το σημαντικότερο , θα στρέψουμε την Ρωσική επιρροή και την αντιπαράθεση ΗΠΑ – Ρωσίας να εκτονωθούν , σ άλλη περιοχή του πλανήτη ( Αρμενία – Αζερμπαϊτζάν ) και έτσι , θα έχουμε βοηθήσει πολύ στην εκτόνωση του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου αφού , θα δημιουργηθούν ¨συγκοινωνούντα  δοχεία ¨ με την περιοχή αυτή  ΒΑ της Τουρκίας και το πολεμικό πεδίο της Ουκρανίας .

Το Ιστορικό ΛΑΘΟΣ της Συμφωνίας των Πρεσπών συνεπώς , μπορεί να διορθωθεί ΣΗΜΕΡΑ με τις δύο αυτές κινήσεις ειδάλλως , οι γενιές  των αγέννητων Ελλήνων – εάν υπάρξουν – θα μας ρίξουν το αιώνιο ανάθεμα .

Με εκτίμηση :

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 

loading...