Κάνω μια πρόβλεψη..

 

Πολιτικοί νάνοι,της Ευρωπαϊκής ένωσης έχουν καταντήσει τσιράκια των συμφερόντων των ΗΠΑ σε ένα πόλεμο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν πολιτικοί οι οποίοι να διαθέτουν τόση δύναμη, τέτοια ευθυκρισία και τόσο υψηλό αίσθημα αυτοκριτικής ώστε να αναγνωρίζουν τα λάθη τους.

Δυστυχώς τα εντεταλμένα πιόνια του World Economic Forum που παριστάνουν τους κυβερνώντες ευθύνονται για μια ανευ προηγούμενη ενεργειακή κρίση που θα έχει σκοτεινές και δυσβάσταχτες συνέπειες για τα επόμενα χρόνια στους λαούς της Ευρώπης. 

Η ισχύς των ΗΠΑ, που ασκούν παγκόσμια επιτήρηση και κυριαρχία, είναι γνωστή και σήμερα αντιληπτή περισσότερο από ποτέ. 

Αυτό που σίγουρα είχαμε υπερτιμήσει, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουρανία, είναι η οντότητα της Ευρώπης και ειδικά η ανεξαρτησία των κυβερνήσεων των χωρών της. Κυβερνήσεων που θυσιάζουν και την ασφάλεια των πολιτών τους υπακούοντας στις αμερικανικές διαταγές.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως ο πόλεμος ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 2014..

(Δείτε τα 2 εξαιρετικά ντοκιμαντέρ του Oliver Stone Ukraine on fire.)

Κάνω μια πρόβλεψη..

Η Ρωσία θα επικρατήσει και θα προσαρτήσει τις 4 Ρωσόφωνες περιοχές που ήδη ανακοίνωσε όπως έγινε το 2014 με την Κριμαία.

Εύχομαι οι λαοί της Ευρώπης να αντιληφθούν επιτέλους το βρώμικο ρόλο που παίζουν οι μαριονέτες κυβερνήσεις τους που λειτουργούν ξεκάθαρα βάση σχεδίου για τα συμφέροντα ενός εταιρικού φασισμού που έχει απλωθεί στο κόσμο.

loading...