Ανοίγουν ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ – Τι θα διδάσκεται

 

Σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, την επόμενη άνοιξη θα ανοίξουν δύο παιδικοί σταθμοί ομοφυλόφιλων και λεσβιών στο Βερολίνο (με προοπτική φυσικά να εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Σε αυτές, τα παιδιά θα πρέπει να ενημερώνονται για θέματα LGBT (λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλοι και τρανς).

Το έργο ξεκίνησε από την συμβουλευτική υπηρεσία ομοφυλοφίλων του Βερολίνου, η οποία θέλει να ανοίξει ένα σπίτι πολλών γενεών – συμπεριλαμβανομένων κέντρων ημερήσιας φροντίδας.

Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος Marcel de Groot στην γερμανική Bild, η ιδέα είναι αρχικά όπως αυτή των άλλων παιδικών σταθμών, αλλά ο τρόπος ζωής των LGBTQ θα γίνεται «πιο ορατός» εκεί. Στα βιβλία του παιδικού σταθμού, για παράδειγμα, το θέμα θα πρέπει να είναι ότι αντί για πρίγκιπας και πριγκίπισσα, δύο άντρες ερωτεύονται ο ένας τον άλλον.

Συνολικά 90 παιδιά πρόκειται να εισαχθούν στους δύο παιδικούς σταθμούς και 60 έχουν ήδη εγγραφεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της συμβουλευτικής υπηρεσίας ομοφυλοφίλων, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να ανήκουν στην LGBTQ σκηνή, αλλά θα πρέπει να συμφωνoύν σε αυτά που θα διδάξουν!!!

Ωστόσο, μια αλλαγή στην διοίκηση της συμβουλευτικής υπηρεσίας ομοφυλοφίλων προκάλεσε σκάνδαλο: ο κοινωνιολόγος Rüdiger Lautmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, λέγεται ότι είναι υποστηρικτής της παιδεραστίας. Το 1994 δημοσίευσε το βιβλίο «Die Lust am Kind. Portrait eines Pädophilen – Η όρεξη για παιδιά – Το προτραίτο ενός παιδεραστή»! Το 1996 εργάστηκε σε μια μπροσούρα για τα παιδιά και την σεξουαλικότητα. Ο Λόμαν απορρίπτει τις κατηγορίες: Δεν βλέπει τον εαυτό του ως υποστηρικτή των παιδεραστών, απλώς, όπως ισχυρίζεται, προσπάθησε να τις καταλάβει.

Το 1979, ωστόσο, ζήτησε να διαγραφεί η παράγραφος 176, η οποία ποινικοποιεί τις σεξουαλικές πράξεις σε παιδιά κάτω των 14 ετών. Ο Lautmann ήταν επίσης μέλος της Ομάδας Εργασίας για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, ένα ερευνητικό πρόγραμμα στο Γκέτινγκεν, το οποίο πίστευε ότι οι «παιδοσεξουαλικές επαφές» θα μπορούσαν να είναι «συναινετικές» παρά την διαφορά ηλικίας μεταξύ παιδιού και ενήλικα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος διατείνεται ότι ο Lautmann δεν είχε καμία σχέση με τις καθημερινές εργασίες των παιδικών σταθμών και παραδέχτηκε ότι αυτό θα ήταν «προβληματικό από την άποψή του».

loading...