ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ

Πρωθυπουργός της καναδικής Αλμπέρτα: «Ζητώ ταπεινά συγνώμη για τους ανεμβολίαστους που απολύσαμε – Κάναμε λάθος» … «Απολογούμαι και για τις διακρίσεις εις βάρος τους»

Την ίδια στιγμή που εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει την οριστική εκδίωξή τους.

«Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον υπέστη διάκριση ως αποτέλεσμα του καθεστώτος του εμβολίου», δήλωσε η Πρωθυπουργός της Αλμπέρτα του Καναδά Danielle Smith. «Λυπάμαι βαθιά για όποιον απολύθηκε λόγω του εμβολίου και τον καλωσορίζω πίσω αν θέλει να επιστρέψει».

Είναι μία ξεκάθαρη ομολογία από ανώτατο αξιωματούχο του τι υπέστησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και χιλιάδες από αυτούς στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον στον Καναδά έχουν την διάθεση να επανορθώσουν και να ζητήσουν και μία συγγνώμη δικαιώνοντας όσους υπερασπίστηκαν την υγεία τους και προπάντων την ελευθερία τους (γιατί μόνο οι ελεύθεροι άνθρωπ0ι αποφασίζουν για το σώμα τους και την ύπαρξή τους).

 Δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο ή αλήθεια. Βγαίνουν έρευνες και αποκαλύπτεται η αλήθεια. Ένα τεστ της ΝΤΠ. είδαν ότι τούς ελέγχουν όλους. Πάντως κάνανε πολλά λάθη. Ο αντίστοιχος αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων έδωσε 1δις σε Google και αμερικανική tv για να δυσφήμιζουν τους ανεμβολιαστους . Και όλα είναι φυσιολογικά. Τα ΜΜΕ δεν έδειχναν επιστήμονες με αντίθετη άποψη. Όσοι είχαν καθαρό μυαλό έβλεπαν την αλήθεια . Στην Ελλάδα τα λάθη της κυβέρνησης κάνανε μπαμ. Και φενοταν ότι βρωμάει η υπόθεση

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!

loading...