«Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»-ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από RevealedEye
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει και ότι θα καταλάβετε και θα ακολουθήσετε πολύ καλά

τα λόγια μου.

Απορρίψτε τον εμβολιασμό και τα διαβατήρια CO2 και τις ψηφιακές ταυτότητες.

Εάν δεν έχετε κάνει το εμβόλιο τότε είναι υπέροχο. Αν έχετε κάνει το εμβόλιο τότε μην το ξανακάνετε στο μέλλον. Και φυσικά πείτε ΟΧΙ στις ψηφιακές ταυτότητες. Θα μας πάρουν εύκολα την ελευθερία μας με τις ψηφιακές ταυτότητες.

Αποκτήστε μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης:

Καλλιεργήστε τις σχέσεις σας με τους γείτονες και τους φίλους σας που ζουν κοντά σας τώρα. Αν μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες για την ανταλλαγή υπηρεσιών (όπως φύλαξη παιδιών ή ανταλλαγή γευμάτων) ή αγαθών (όπως χορτοκοπτικές μηχανές, εργαλεία κ.λπ.), θα είστε όλοι σε καλύτερη κατάσταση όταν η άνοδος των τιμών αρχίσει πραγματικά να μας τρομάζει.

Έχετε περισσότερα από δύο παιδιά:

Τα παιδιά με αδέλφια είναι καλά στην επίλυση προβλημάτων. Τα παιδιά με αδέρφια τείνουν να είναι λιγότερο εγωκεντρικά. Τα αδέλφια είναι ενσωματωμένα παιχνίδια. Τα αδέλφια διδάσκουν δεξιότητες παρηγοριάς. 

Τα αδέλφια είναι καλά για το μέλλον. Τα άτομα με αδέλφια περνούν λιγότερο συχνά διαζύγιο. Τα αδέλφια μπορούν να στηριχτούν το ένα στο άλλο. Αποκτήστε την αξία των χρημάτων σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...