ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΙΩΔΙΟΥ ΚΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

ΕΝΩ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

2 ΒΙΝΤΕΟ 

Ταυτοποιήθηκε ένα τρένο μιας ειδικής πυρηνικής μονάδας της Ρωσίας. Ο Πούτιν προφανώς ετοιμάζεται για κλιμάκωση της διαμάχης. 

Ένα ρωσικό τρένο της μυστικής πυρηνικής μονάδας φέρεται να έχει εντοπιστεί στην κεντρική Ρωσία να κατευθύνεται προς την Ουκρανία, αναφέρουν οι Times, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι η Μόσχα προετοιμάζεται για μια «στρατηγική άσκηση αποτροπής».

Το δημοτικό συμβούλιο του Κιέβου λέει ότι παρέχει στα κέντρα εκκένωσης χάπια ιωδίου καλίου ως προετοιμασία για ένα πιθανό πυρηνικό χτύπημα στην πρωτεύουσα αναφέρει το AP.

Τα χάπια ιωδιούχου καλίου μπορούν να βοηθήσουν στην παρεμπόδιση της απορρόφησης επιβλαβούς ακτινοβολίας από τον θυρεοειδή αδένα, εάν ληφθούν αμέσως πριν ή αμέσως μετά την έκθεση σε πυρηνική ακτινοβολία.

Τα χάπια θα διανεμηθούν σε κατοίκους περιοχών που έχουν μολυνθεί από πυρηνική ακτινοβολία, εάν υπάρχει ανάγκη εκκένωσης, ανέφερε το δημοτικό συμβούλιο.

Η Ευρώπη προμήθευσε τους Ουκρανούς με 5 εκατομμύρια χάπια ιωδίου.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   




   

loading...