Οι ανελεύθεροι Αριστεροί δεν μπορούν πια να κρύψουν τον φασισμό τους

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι προπαγανδιστικές μέθοδοι που εισάγουν οι δημοκρατικές λεγόμενες κυβερνήσεις δυτικού τύπου των κυβερνώντων «Φιλελευθέρων» (Liberals) έχουν ως έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και εξαπλώνονται και στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί χώρα δορυφόρο τους. Το περιοδικό ‘’ΑΜΕRΙCAN THINKER” ανήκει στον χώρο των «Συντηρητικών» (Conservatives) είναι απέναντί τους και επισημαίνει τα στραβά και τα ανάποδα των Φιλελευθέρων » (Liberals) .

Στο παρόν άρθρο, ο συγγραφέας , D Parker, αποκαλεί τους Liberals φασίζοντες ‘’ανελεύθερους αριστερούς’’, που δεν μπορούν , πλέον, να κρύψουν τον φασισμό τους, κάτω από τον ‘’φιλελεύθερο μανδύα’’ τους και, για να γίνει σαφέστερος, χρησιμοποιεί μία φωτογραφία του Μπενίτο Μουσολίνι, όταν ήταν ‘’στις δόξες του΄΄.

ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Από D Parker

Σεπτέμβριος, 17, 2022

Είναι προφανές τώρα ότι η ακροαριστερά είναι φασιστική, ανεξάρτητα από το πόσο οι αριστεροί προσπαθούν να το εκτρέψουν με προβολή στη δεξιά , μιλώντας υπέρ του δικαιώματος της ελευθερίας. Τους λέμε ‘’κόμμα της προβολής’’ για κάποιο λόγο.

Οι ανελεύθεροι εξουσιαστές της φασιστικής άκρας αριστεράς δεν έχουν άλλη επιλογή στο θέμα. Δεν μπορούν να παραδεχτούν την αλήθεια και σίγουρα δεν μπορούν να αλλάξουν τη σοσιαλιστική εθνική τους ατζέντα. Έτσι, είναι κολλημένοι στο να προσπαθούν διαρκώς να εκνευρίζουν τους πάντες, ως προς το ποιοι είναι, μέχρι να αποκτήσουν αρκετό έλεγχο.

Συνεχίζουν να λένε ψέματα και να στιγματίζουν τους άλλους ως φασίστες ή ως μέλη του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος, παρόλο που αυτές οι ομάδες ήταν ξεκάθαρα αριστερές.

Οι κολεκτιβιστές εκτοξεύουν αυτές τις προσβολές εδώ και χρόνια. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς χορτάσαμε τις προβολικές εκτοξεύσεις των ιδεολογικών τους αποτυχιών. Αν έχετε μελετήσει τους αρνητές της ελευθερίας, ξέρετε ότι μπλοφάρουν όταν εκμεταλλεύονται αυτές τις λέξεις, απλώς και μόνο επειδή τους λείπει εντελώς η ουσία για να τις υποστηρίξουν. Έτσι, θα τελειώσουμε τη συζήτηση που η ανελεύθερη αριστερά επιλέγει ανόητα να ξεκινήσει.

Έχουμε ήδη παραθέσει πολλά κοινά σημεία μεταξύ του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος στη Γερμανία και της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Οι κολεκτιβιστές χαρακτηρίζουν τους οπαδούς αυτών των κομμάτων «Κακούς» . Ωστόσο, δεδομένου ότι σκέφτηκαν να διεθνοποιήσουν το υπέρ της ελευθερίας δικαίωμα με αυτά που κάνουν τώρα, θα τους υποχρεώσουμε και θα τους δείξουμε πόσο πολύ μοιάζουν οι ίδιοι με τους «Κακούς» αυτούς.

Ο Λανς Μόροου, ανώτερο στέλεχος στο ‘’Κέντρο Ηθικής και Δημόσιας Πολιτικής’’, διέλυσε το συνηθισμένο τους αφήγημα σε ένα άρθρο της ‘’Wall Street Journal’’ με τίτλο «Η Αριστερά φέρνει τον φασισμό προς τα πίσω».

Αν υπάρχουν φασίστες στην Αμερική αυτές τις μέρες, υπάρχει τάση να βρεθούν ανάμεσα στις φυλές της αριστεράς. Είναι ο κ. Μπάιντεν και ο λαός του (συμπεριλαμβανομένης της μερίδας του λέοντος των Μέσων Ενημέρωσης), των οποίων οι απόψεις έχουν, από τις 6 Ιανουαρίου 2021, παγιωθεί στην απόλυτη πίστη ότι οποιοδήποτε κόμμα ή σύστημα πολιτικής πεποιθήσεως,( εκτός από το δικό τους), είναι παράνομο, ανεπίτρεπτο, απάνθρωπο, τερατώδες και αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία.

Η εξέλιξη των υπερπρονομιούχων συναισθημάτων τους – ο συναισθηματισμός τους έχει γίνει φανατισμός – τους οδήγησε, το 2022, να ασπαστούν τη φόρμουλα του Μουσολίνι: «Όλα μέσα στο κράτος, τίποτα έξω από το κράτος, τίποτα ενάντια στο κράτος», ή, στην περίπτωσή τους, ενάντια στο κόμμα. .Οι άνθρωποι ξεχνούν, αν το γνώριζαν ποτέ, ότι τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Μουσολίνι ξεκίνησαν ως σοσιαλιστές.

Κράτος και Δημοκρατικό Κόμμα πρέπει να μιλήσουν και να λειτουργήσουν ως ενιαία, καταστέλλοντας κάθε διαφωνία. Η Αμερική πρέπει να συμμορφωθεί με τις κινεζικές δακτυλοπαγίδες της διαφορετικότητας και των ανοιχτών συνόρων- και να χαίρεται με τα υποχρεωτικά drag shows και όλα αυτά τα θέατρα του «φύλου». Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπός τους στον Λευκό Οίκο επικαλείται έκτακτες εξουσίες για να συγχωρήσει το χρέος των φοιτητών και οι στοχαστές τους αναρωτιούνται αν το Σύνταγμα και η διάκριση των εξουσιών είναι το μόνο που θέλουν να υπάρχει.

Καταστρέφεται η οργουελιανή αφήγηση των σοσιαλιστικών μέσων ενημέρωσης του έθνους και αντιστρέφεται η πραγματικότητα. Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Τραμπ και οι οπαδοί του είναι ουσιαστικά αντιφασίστες, επειδή θέλουν μία ελάχιστα παρεμβατική κυβέρνηση, ενώ οι αριστεροί , που είναι κατά της ελευθερίας θέλουν μία μέγιστα παρεμβατική κυβέρνηση.

Είναι επίσης σχετικά εύκολο να καταστρέψεις την ατέλειωτη προβολή τους με μια σειρά ερωτήσεων που συγκρίνει τις δύο πλευρές, [ Φιλελεύθερους και Συντηρητικούς] αφού αυτό το ζήτημα δεν φαίνεται ποτέ να εξαφανίζεται, ακόμα κι όταν τα ψέματά τους (των Φιλελευθερων) έχουν γίνει τόσο προφανή.

– Ποια πλευρά θέλει να είναι αυταρχική, όλη την ώρα;

– Ποια πλευρά κατέστειλε την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία της θρησκείας; -Ποια πλευρά λογοκρίνει τον Τύπο;

– Ποια πλευρά θέλει απεριόριστη (παρεμβατικά) κυβέρνηση; (Σε αντίθεση με την περιορισμένης επέμβασης κυβέρνηση);

– Ποια πλευρά πιστεύει στο κοινό καλό έναντι του ατομικού αγαθού (Gemeinnutz vor Eigennutz στα αυθεντικά γερμανικά);

– Ποια είναι η πλευρά που πιστεύει στον κολεκτιβισμό; (Σε αντίθεση με τον ατομικισμό.) – -Ποια πλευρά θέλει να ελέγχονται οι άνθρωποι; (Σε αντίθεση με εκείνους που δεν έχουν τέτοια επιθυμία).

– Ποια πλευρά εκμεταλλεύεται εκτενώς τα σοσιαλιστικά μέσα ενημέρωσης του έθνους ως προπαγανδιστικό όργανό της, για να φωτίσει τον λαό σύμφωνα με την παράδοση του Τζόζεφ Γκέμπελς;

– Ποια πλευρά δημιουργεί νέους ορισμούς για λέξεις, καθημερινά;

– Ποια πλευρά δημιουργεί νέους ορισμούς για τον φασισμό, ανάλογα με την περίπτωση;

– Ποια πλευρά καταστρέφει το δικαίωμα της ιδιωτικότητας;

– Ποια πλευρά μιλάει ανοικτά για εμφύλιο πόλεμο, αν δεν νικήσει στις εκλογές;

– Ποια πλευρά προβάλλει την στιγμή του «”Reichstag moment» της στην άλλη ;

– Ποια πλευρά εργάζεται σταθερά για να καταστρέψει το λογικό δικαίωμα του ατόμου στην αυτοάμυνα;;

– Ποια πλευρά εξοπλίζει τα ομοσπονδιακά πρακτορεία (IRS, FBI, ATF,κλπ) ενάντια στην αντιπολίτευσή της.

– Ποια πλευρά στήνει συστήματα για να υποκλέψει στοιχεία από άτομα, όπως ήταν η τακτική της Gestapo και της Stasi ;;

-Ποια πλευρά διαιωνίζει τον ρατσισμό του ελέγχου των όπλων;

– Ποια πλευρά χρησιμοποίησε αυτές τις υπηρεσίες για να λογοκρίνει τον Τύπο για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών;

– Ποια πλευρά κατασκοπεύει την άλλη;

-Ποια πλευρά έδωσε εντολή να φορούν οι άνθρωποι άχρηστες μάσκες σκλάβων;

– Ποια πλευρά ανάγκασε τους ανθρώπους να «τρυπηθούν (με το εμβόλιο)» κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης;

– Ποια πλευρά θέλει να «σπάσει τη θέλησή σας» σχετικά με τις εκπομπές;

– Ποια πλευρά προσπαθεί να καταστρέψει τη 2η τροποποίηση, παίρνοντας πυροβόλα όπλα από αθώους ανθρώπους με αντισυνταγματικές εντολές κατάσχεσης όπλων;

– Ποια πλευρά κατάσχει αντισυνταγματικά ιδιωτική περιουσία χωρίς δίκαιη διαδικασία, παραβιάζοντας την 5η και 6η τροπολογία;

– Ποια πλευρά επιβάλλει διαδικασία τιμωρίας σε αθώους ανθρώπους;

– Ποια πλευρά έχει μια περίεργη εμμονή με τη γκιλοτίνα, όπως το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα;

– Ποια πλευρά εφαρμόζει διπλά πρότυπα δικαιοσύνης;

– Ποια πλευρά ήθελε να δημιουργήσει μια «αμερικανική Γκεστάπο», μια μυστική αστυνομία κατ’ εντολή ενός μελλοντικού προέδρου;

– Ποια πλευρά λατρεύει να παίζει το κυκλικό παιχνίδι λογικής της , για να παρέχει γελοίες παιδιάστικες προσβολές;

– Ποια πλευρά εκμεταλλεύεται, πέρα ​​από κάθε άποψη, τη δική της “Reichstag fire“;

– Ποια πλευρά δαιμονοποιεί και απανθρωποποιεί την άλλη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, όπως «Ρεπουμπλικάνοι MAGA»; (Make America Great Again)

– Ποια πλευρά προσπαθεί να ελέγξει τι αποστέλλεται από ιδιωτικούς φορείς;

– Ποια πλευρά εκμεταλλεύεται μια «σοβαρή κρίση» προς πολιτικό της όφελος;

-Ποια πλευρά προσπαθεί ανοιχτά να εξάψει τον κόσμο, κατηγορώντας τον Πρόεδρο Τραμπ για το βίαιο έγκλημα που συμβαίνει τώρα;

Ότι και αν απαντούσατε στους ανελεύθερους εξουσιαστές της φασιστικής άκρας αριστεράς για όλα αυτά, θα είχατε δίκιο. Ξεχάστε το γεγονός ότι συνεχίζουν να βγάζουν νέους ορισμούς για τον φασισμό, ανάλογα με το τι συμβαίνει να κάνουμε τώρα. Αν όλοι περπατούσαμε στον δρόμο, λέγοντας supercalifragilisticexpialidocious,(Mary Poppins) θα έλεγαν ότι αυτό είναι κατάλοιπο φασισμού. Λοιπόν, κρίμα για αυτούς που σχεδόν όλα όσα κάνουν συγκρίνονται με το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα. Αν σας κάνει (ως ρούχο) ο φασισμός, (τότε) φορέστε τον

———–.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στο περιοδικό ‘’American Thinker’’. Ο συγγραφέας του, D Parker, είναι μηχανικός, εφευρέτης, λογοτέχνης και σπουδαστής ιστορίας. Είναι επίσης Διευθυντής Επικοινωνίας στον Οργανισμό Διακήρυξης των Δικαιωμάτων και συνεργάζεται μακροχρόνια με διάφορα συντηρητικά ιστολόγια. Ανήκει στους Συντηρητικούς (CONSERVATIVES) και σε αυτό το άρθρο κατηγορεί την κυβερνώσα παράταξη των Φιλελεύθερων (LIBERALS) για φασισμό.

Μετάφραση – Επιμέλεια Κειμένου : ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

loading...