Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση και αγόρασε τα δάνεια των Ελλήνων;Nέα Δημοκρατία: Καλούν σε «απολογία» τον βουλευτή Ανδρέα Πάτση για στημένες αγορές δανείων

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, θα κληθεί σε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα.


Όλα αυτά αφού αφορούν την σκανδαλώδη υπόθεση με την εμπλοκή του κυβερνητικού βουλευτή σε εταιρεία εισπράξεως δανείων.


Πρόκειται φυσικά για τις περιβόητες εταιρείες που παίρνουν τα δάνεια από τις συστημικές τράπεζες κοψοχρονιά, και έπειτα στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να πολλαπλασιάσουν τα λεφτά τους.


Πριν από δύο ημέρες λοιπόν ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψε την εμπλοκή του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση με μία τέτοια εταιρία.


Το κύριο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τόσο από τον βουλευτή της Ν.Δ. όσο και από την κυβέρνηση είναι ένα: Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση;


Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.


Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους. Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, ήταν και παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

https://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :