... και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου: Δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω.


 
«Της πρόσφερε 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει» - Αποκαλύψεις για τον 53χρονο στον Κολωνό

Ανοίγουν στόματα για την υπόθεση με τον 53χρονο στον Κολωνό μετά τις κατηγορίες ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη.


Μιλώντας στο Mega, η γιαγιά της 12χρονης αποκάλυψε ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκαν και απειλές.


«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου: Δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω. Και έφυγε, τίποτα άλλο», είπε και συνέχισε:


«Πήγε η γυναίκα του να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.


Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. «Τι έπαθες παιδί μου;», «με κυνηγούσε ο…». και λέω στη νύφη μου «πάρε την αστυνομία» και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».


Σύμφωνα με τη γιαγιά της ανήλικης, η θεία της 12χρονης ήταν αυτή που ανακάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει όταν είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού.


«Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, «δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες». Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο.


Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».


Δεν υπάρχουν σχόλια :