«Τα εμβόλια είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ»: Δήλωση ΣΟΚ πρώην συμβούλου του αμερικανικού υπουργείου Yγείας


 


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Ένας πρώην σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Υγείας συνέκρινε τις ενέσεις mNRA με «βιολογικά όπλα»!!!!!!!


Ο Dr Paul E. Alexander, ειδικός επιδημιολογίας που υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος στην πολιτική πανδημίας COVID για το HHS (Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών) αφού εργάστηκε για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Συγκεκριμένα, είναι Καναδός ερευνητής υγείας και πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Trump στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19.


Σημείωσε μεταξύ άλλων:


«Αν θέλατε να δημιουργήσετε ένα βιολογικό όπλο που να μπορεί να βλάψει και να σκοτώσει αργά τον πληθυσμό, θα σας έλεγα:


”Φέρτε αυτές τις γονιδιακές πλατφόρμες mRNA ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο.” Ακριβώς όπως τα έχετε, φέρτε τα!!!!


Για μένα, αυτό είναι ένα βιολογικό όπλο που έχει απελευθερωθεί. Και διαθέτω κατάρτιση για βιοτρομοκρατία στο ιστορικό μου.


Η πραγματικότητα, η οποία θα έπρεπε να συνταράζει τον κόσμο είναι η εξής: Πρόσφατα, ο FDA ενέκρινε αυτό το δισθενές νέο εμβόλιο με το στέλεχος της Wuhan και τις υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της Όμικρον ως τα συστατικά του εμβολίου. Αλλά τι γνωρίζουμε;


Γνωρίζουμε ότι τα μοναδικά δεδομένα από ανθρώπους προήλθαν από το στέλεχος BA.1!!!!


Συνεπώς, αυτά δεν είναι καν εφαρμοστέα για την BA.5!!! Αυτό στο οποίο έχουν βασίσει την απόφασή τους σχετικά με την BA.5 για την οποία μόλις ενέκριναν το δισθενές εμβόλιο, είναι 8 ποντίκια!!!


Μια μελέτη σε τρωκτικά!!!! 8 ποντίκια έχουν τώρα αποφασίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών και ενδεχομένως όσων χωρών ακολουθούν την Αμερική».


Δεν υπάρχουν σχόλια :