Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ Ρωσίας-ΗΠΑ! Μόνο έτσι θα συμφωνηθεί «ΕΙΡΗΝΗ»! Άρθρο των «Washington Times»Αν δεν γίνει αυτό που λέει το άρθρο, τότε δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί ο πλανήτης αντιμέτωπος με λαίλαπα!!!


Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία έως ότου οι ΗΠΑ και η Ρωσία καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!!! Αυτό γράφουν οι Washington Times!!!

Συγκεκριμένα, «ήρθε η ώρα για ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας», γράφει ο Shea Bradley-Farrell, PhD, ειδικός σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας, σε άρθρο για τους The Washington Times.Η Ρωσία αποκομίζει κέρδη ρεκόρ από την ουκρανική σύγκρουση και γελάει με τους Ευρωπαίους ζωγραφίζοντας τους εικόνες μιας επικείμενης «εποχής των παγετώνων», τονίζει ο συγγραφέας.

Η Μόσχα παρέκαμψε τις δυτικές κυρώσεις ανακατευθύνοντας τις εξαγωγές πρώτων υλών της στην Κίνα και τώρα το Πεκίνο παίρνει τους ενεργειακούς πόρους που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει το όνειρό του για «οικονομική ηγεμονία επί των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο συγγραφέας σημειώνει, ωστόσο, ότι η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα επέλθει έως ότου οι ΗΠΑ και η Ρωσία καθίσουν πρόσωπο με πρόσωπο και συζητήσουν συγκεκριμένους όρους μιας συνθήκης ειρήνης.

«Τίποτα λιγότερο από αυτό το επίπεδο διαπραγμάτευσης δεν θα είναι αποτελεσματικό, σεβαστό και εγγυημένο», τονίζει το άρθρο.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Ωστόσο, οι διεθνιστές φοβούνται το απρόβλεπτο της ρωσικής στρατιωτικής πολιτικής και αποκαλύπτουν πως η ειρήνη δεν θα έρθει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αλλά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις πολεμούν εναντίον του ΝΑΤΟ πλέον! ΞΕΚΑΘΑΡΑ!photo pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια :