Το Καλεσμα του Stranger σε ενα εναλλακτικο jamboree (Παρτι- συγκεντρωση )

Χρονια λεω οτι μια απο της καλυτερες μεθοδους να νικησουμε σχεδια αιωνων θα ηταν μια μονιμη γιορτη οπου η φιλια , η αγαπη το γελιο και η χαρα θα εκανε τον σχεδιασμενο φοβο τους να μοιαζει με μικρο κοριτσακι που εχει κοτσιδουλες !

Ταυτοχρονα (χωρις να αναλυσω το γιατι και τα λαθη) ζουμε σημερα στον ζοφερο κοσμο του σχεδιασμου τους να κατακτησουν τα παντα πανω στην ανθρωποτητα , για αυτο ειμαι σιγουρος οτι αυτο τον χρονο πριν ερθει ο δυσκολος χειμωνας εχουμε τεραστια αναγκη να κοιταχτουμε στα ματια , να ενωσουμε καρδιες και να μιλησουμε ..εξω απο το κουτι που μας κοιτα!

Εχω αναλυσει πολλα χρονια πριν εμφανιστει στον κοσμο μας το θεμα του ουσιαστικου εχθρου μας , το τεραστιο θεμα της τεχνιτης νοημοσυνης , της επιφανειας πληροφοριας , του ελεγχου της , της απολυτης παρακολουθησης μας και οχι μονο αυτα …αλλα αυτα ειναι σημερα η αναγκη που μας επιβαλει να μεταδωσουμε πληροφορια εξω απο το ματι της ..εξω απο τα αυτια της ! Να το πω εδω μην σκασω , τωρα εχουν βαλει τον Ελλον Μασκ να προειδοποιει τον κοσμο, δικος τους ειναι και αργησε περιπου 10 χρονια !! … Πως να σας μιλησω πια στο κουτι που μας κοιτα;;;!!!!

Σας καλω στο πρωτο εναλλακτικο “παρτι”-φεστιβαλ-γιορτη , 4 ημερων , που θα μας δωσει την ευκαιρια να περασουμε σε αλλο επιπεδο την επικοινωνια μας και την συνειδηση μας !

Σκοπος μου ειναι να ειναι το πρωτο απο τα πολλα που θα ερθουν στο μελλον ,ειμαι σιγουρος οτι η συνεχομενη επαφη των ανθρωπων , η συνεχης πληροφορηση αλλα και ενωση μπορει να δωσει τεραστια δυναμη και αντοχη για το μελλον μας !

Η συναντηση μας θα γινει στο Καμπινγκ Ροβιες στην Βορεια ευβοια και σαν ημερομηνια αρχης εχουμε ορισει της 8/9/2022 Πεμπτη .

Ο σκοπος ειναι να μαζευτουν για την πρωτη γιορτη μας αρκετα ατομα ωστε να εχει ουσια η ολη προσπαθεια , για αυτο το λογο θα τοποθετησω φορμα εγγραφης και δηλωση συμμετοχης ωστε να γνωριζουμε ποσοι θα συμμετεχουμε στην Πρωτη γιορτη μας ! Γνωριζω οτι το καλεσμα ειναι μεσα σε δυσκολες μερες , σε δυσκολο μηνα , γνωριζω οτι πολλοι ισως να εχετε θεμα με την εργασια σας (διημερη αδεια ζηταμε δεν ειναι μεγαλο θεμα ) , πρεπει να γινει ομως πριν ξεκινησουν τα σχολεια και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτο το 4ημερο θα δωσει μεγαλες αντοχες και λυσεις ..και αλλα …εν πασει ..!

Να εξηγησω την διαδικασια συμμετοχης και να σας δωσω και τιμες του καμπινγκ και το προγραμμα μας .

Τιμη συμμετοχης 50 ευρω το ατομο ( το ζευγαρι 80 ευρω) , τα παιδια ειναι δωρεαν ,στα σεμιναρια επιτρεπονται να ειναι παιδια απο 12 ετων και ανω !

Οι τιμες του καμπινγκ Ροβιες ειναι αυτες Τιμοκαταλογος , συνοπολογιζεται τα γενικα κοστη του καμπινγκ + την συμμετοχη σας για να βγαλετε το κοστος για το 4ημερο σας , μετα απο συνενοηση με τον ιδιοκτητη μου ειπε οτι εχει καποια σκηνες για ενοικιαση ετσι ωστε οσοι δεν εχουν σκηνη να μην χρειαστει να αγορασουν , ακομα αν δειτε εχει και τροχοσπιτα , τροχοσκηνες κοκ , εχει σε καποιες περιπτωσεις και στρωματα , αρα μονοι σας οργανωστε μεσα στο μυαλο σας της αναγκες σας για τα υλικα που θα χρειαστειτε για να ειναι ευκολη η διαβιωση σας ,ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ αλλα αφηστε εμας να του δωσουμε τα στοιχεια της φορμας ωστε να φροντισει να μας εχει ολους μαζι στην ιδια μερια και οχι σκορπιους μεσα στο καμπινγκ ,ΟΣΟ βεβαια αυτο θα ειναι δυνατον να συμβει !

Εσεις θα πρεπει να εχετε σιγουρα μαζι σας , μια προσωπικη καρεκλα , μπλοκακι και στυλο !

Το προγραμμα που θα μπορουσε να ειναι εφικτο , “γραμμενο” , η κατα προσεγγιση σωστο οπου θα χρειαστει να ακολουθηθει για να εχουμε την ευκαιρια εμβολιμα να υπαρχουν και εκπληξεις …..και βεβαια πολλα χαμογελα , αγκαλειες , χαρα …που απο την φυση τους ειναι απολυτα προστατευτικα!!!

Πέμπτη 8-9-2022

Μαζευόμαστε 12:00’’ με 14:00’’ στο Κάμπινγκ Ροβιές στην Εύβοια

Τακτοποίηση, στήσιμο σκηνών ή καταλλυμάτων

Μπάνιο – Φαγητό – ξεκούραση

18:00’’ – 20:00’’ Σεμινάριο Προληπτικής Ιατρικής, Θέματα:

Αντιμετώπιση πιθανής αιφνίδιας προσβολής του γνωστού Ιού, η και “αγνωστου” με αλλη ονομασια κοκ ..

Πρόληψη, μεθοδολογία, αντιμετώπιση, με βότανα, με ομοιοπαθητικό Φαρμακείο επειγούσης ανάγκης, ασφαλής διατροφή, τρόποι χρήσης του ψυχρού biolaser, ερωτήσεις.

Παρασκευή 9-9-2022

10:00’’- 14:00’’ Μετά το πρωινό όλα τα μέλη θα εξεταστούν από διαγνωστικό μηχάνημα για ελλείψεις ή πλεονασμούς σε βιταμίνες, πρωτεΪνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, άλατα, συνένζυμα, αμινοξέα, αιμάτωση συστημάτων, οξυγόνωση συστημάτων, έλεγχος συστημάτων κ.α. [ Να κρατάτε στικάκι ή να έχετε πρόχειρο το e-mail σας ]

Μπάνιο – Φαγητό – ξεκούραση

18:00’’ μέχρι το βράδυ: Δημιουργια ραδιονικων στοιχειων για ενισχυση υγειας και προστασια σε σε ολα μελη – Εισαγωγη στην Ραδιονικη πανω στην υγεια- Θεματολογία του Φοίνικα και του δασικου Πάρκου Ενναλακτικης θεραπευτικης κοινοτητας

Σάββατο 10-9-2022

11:00’’ – 14:00’’ Διαγνωστικοί μέθοδοι για την προστασία μας, φορητές συσκευές βιοσυντονισμού ανάλυση της επεξεργασίας. Συνεχεια κατασκευης ραδιονικων στοιχειων ( Λογω χρονου τριβης – ενωσης ο κατασκευαστης δημιουργει νεα στοιχεια με βαση την ψυχολογικη αναλυση που εχει ηδη κανει για τον καθενα )

14:00’’ – 18:00’’ Μπάνιο – Φαγητό – ξεκούραση.

18:00’’ μέχρι το βράδυ, γνωριμία με εταιρίες που μπορούμε να εμπιστευθούμε για τα προϊόντα τους, αλλά ακόμα και για συνεργασία μαζί τους, Αναλυση της καταστασης σημερα , προτασεις και λυσεις προστασιας-αναπτυξης – ενωσης και αμυνας, βελτιωσης της ποιοτητας ζωης μας , τροποι ενισχυσης βιοτικου και οικονομικου επιπεδου .

Κυριακή 11-9-2022

Ελεύθερο πρόγραμμα , με όσους και με όσες επιθυμούν στις 09:00’’ θα κάνουμε από το πρωϊ ενωρίς τρόπους μέτρησης, καθαρισμού και βελτίωσης της υγείας μας με την μεθοδολογία του ενεργειακού θεραπευτικού μέσου που λέγεται Πράνα, ότι ώρα τελειώσουμε ακολουθούν ερωτήσεις και μετά ανασύνταξη και επιστροφή στην έδρα μας.

Αν καποιο απο τα μελη μας θελησει μεσα στην 4ημερη γιορτη μας να κανει ολοκληρωμενη διαγνωση και βιοσυντονισμο πανω στα μηχανηματα μας θα εχει εκπτωση και θα πληρωσει 60 ευρω ! Να σας ενημερωσω οτι ο ελεγχος και η επεμβαση απο τα συγκεκριμενα μηχανηματα στην Ελληνικη αγορα κυμαινονται απο 400 μεχρι 120 την ωρα !

Περιμενουμε την συμμετοχη σας για να ανοικοινωσουμε την Εναρξη μιας εναλλακτικης γιορτης που θα προσφερει φως την στιγμη που χρειαζεται …

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ

loading...