Αρθρο spoof – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (Ο ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ)

 

Οι Τούρκοι καταγγέλλουν ότι μετά τον αγώνα και ήττα της εθνικής τους ομάδας μπάσκετ από την αντίστοιχη της Γεωργίας στις 4/9/2022 παίχτης τους που ενεπλάκη σε επεισόδιο δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια από παίχτες της αντίπαλης ομάδας.

Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτό που συνέβη είναι ότι απλώς κάποιοι Τούρκοι παίκτες και παράγοντες συνέχισαν την γηπεδική τους αντιπαράθεση με κάποιους Γεωργιανούς μετά τον αγώνα.

Το φαινόμενο διογκώθηκε στα μάτια τους, επειδή η Τουρκία είναι χώρα των 85 εκατομμύριων ενώ η γειτονική Γεωργία μόλις των 3,7,

Υπενθυμίζω ότι άλλοι γείτονες της Τουρκίας με τους αντίστοιχους πληθυσμούς είναι: Ελλάδα-10,4, Βουλγαρία-6,5, Αρμενία-3, Κύπρος-1 (στην οποία έχει ήδη κάνει περηφανή εισβολή και κατοχή), ενώ οι πιο μεγάλες χώρες (Ιράν-83, Ιράκ-44 και Συρία-22) έχουν σοβαρά προβλήματα λόγω της αντίθεσής τους με την υπερδύναμη της εποχής μας.

Έτσι οι Τούρκοι έχουν συνηθίσει να τα βάζουν 10 προς 1 κι όταν είναι ισάριθμοι με τους αντιπάλους τους αυτοί τους φαίνονται πολλοί και παθαίνει τραύμα η λεβέντικη τουρκική ψυχή.

https://fantastikanea.blogspot.com/

loading...