O ΠΟΛΕΜΟΣ TΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ Ή ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ, ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ, ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ…

Γράφει ο Todd Hayen
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η βασίλισσα είναι νεκρή, ζήτω ο βασιλιάς. Σε έναν άλλο κόσμο που γνώριζα κάποτε και στον οποίο έχω ακόμη πρόσβαση κατά βούληση, θα με ενδιέφερε ένα τέτοιο γεγονός. 

Θα ήμουν λίγο θλιμμένος και ευλαβικός- θα σκεφτόμουν μια καταπληκτική ζωή που έζησε, θα σκεφτόμουν όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν τόσο πολύ.

Σε αυτόν τον άλλο κόσμο θα παρακολουθούσα το The Crown και θα ανυπομονούσα να δω την πληθώρα των ντοκιμαντέρ που εμφανίζονται στο Netflix για την περίσταση. Θα ανυπομονούσα να παρακολουθήσω τη μεγαλοπρέπεια και το θέαμα της κηδείας της και τη στέψη του άνδρα που τώρα θα ήταν βασιλιάς.

Σίγουρα, ακόμη και σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει γλυκόπικρη γεύση, υπάρχουν πράγματα για την Ελισάβετ και τον Κάρολο που δεν είναι τέλεια. Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της βασίλισσας ήταν ίσως, σε αυτόν τον παλαιότερο (κατά την εμπειρία μου) κόσμο, ο τρόπος που φέρθηκε στην Νταϊάνα.

Ο Κάρολος θα μπορούσε να κατηγορηθεί για το ίδιο, καθώς και για άλλα ανόητα πράγματα που τον έκαναν έναν μάλλον δυσάρεστο χαρακτήρα. Αλλά μέχρι εκεί.

Σε αυτόν τον κόσμο.

Τώρα, στον άλλο κόσμο, τον νεότερο κόσμο κατά την εμπειρία μου, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αποκαλείται κατά καιρούς Queen A-Lizard-Beast (βασίλισσα Η – Σαύρα – Κτήνος). Ο τωρινός Βασιλιάς Κάρολος είναι ύποπτος από ορισμένους ως παιδόφιλος και εμπλέκεται στη σχέση του αδελφού του με το νησί του Κακού Epstein.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...