Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (GEISTERFAHRER GEIST) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

2 ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει ο CJ Hopkins
Μετάφραση: Απολλόδωρος
Έτσι, είναι επίσημο. Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, η Bundestag της Νέας Κανονικής Γερμανίας σφράγισε την τελευταία αναθεώρηση της

κυβέρνησης στο λεγόμενο “Νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις” (δηλ. το νέο Εξουσιοδοτικό Νόμο-Enabling Act της Νέας Κανονικής Γερμανίας), επιτρέποντας τη συνέχιση της δίωξης των “ανεμβολίαστων” (δηλ, νέων επίσημων Untermenschen της Νέας Κανονικής Γερμανίας), την υποχρεωτική χρήση ιατρικής εμφάνισης μάσκας (δηλ. του ιδεολογικού συμβόλου συμμόρφωσης του Νέου Κανονικού Ράϊχ σε όλο τον κόσμο), την απαγόρευση διαμαρτυριών κατά της Νέας Κανονικής (δηλ. της νέας επίσημης ιδεολογίας της Γερμανίας) και διάφορα άλλα “μέτρα έκτακτης ανάγκης”.

Αυτά τα “μέτρα έκτακτης ανάγκης” υποτίθεται ότι αποσκοπούν στην προστασία του γερμανικού λαού από μια “απειλή για την υγεία” η οποία (α) δεν υπάρχει, (β) η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων χωρών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου έχει τελικά παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει, (γ) δεν υπήρξε ποτέ εξαρχής και (δ) ούτε καν οι πιο φανατικοί λατρευτές του Covid δεν μπορούν ακόμα να προσποιηθούν ότι παρουσιάζουν ένα εύλογο επιχείρημα για την ύπαρξή της χωρίς να ακούγονται σαν άτομα με σοβαρές γνωστικές διαταραχές.

Για παράδειγμα, ο Karl Lauterbach (ο οποίος εξακολουθεί για κάποιο λόγο να είναι ο επίσημος υπουργός Υγείας της Γερμανίας, παρά το γεγονός ότι ψεύδεται στο κοινό και υποδαυλίζει το μίσος για τους “ανεμβολίαστους” σαν το αναστημένο πτώμα του Joseph Goebbels σε καθημερινή βάση για πάνω από δύο χρόνια) εξήγησε γιατί η Γερμανία προωθεί το σχέδιό της να “εμβολιάσει” καταναγκαστικά ολόκληρο τον πληθυσμό, ξανά και ξανά.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...