Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ EΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ KΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ (ΟΗΕ)


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΕΝΩ Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ.

Γράφει ο Chris Macintosh
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Οι άνθρωποι του ΟΗΕ σταμάτησαν να καταστρέφουν τον κόσμο για λίγα λεπτά για να δημοσιεύσουν ένα άρθρο με τίτλο "Τα Οφέλη της

Παγκόσμιας Πείνας" (στιγμιότυπο παρακάτω) που δικαιολογεί τη συμπεριφορά τους και εξηγεί τα "οφέλη" του λιμού που έχουν κατασκευάσει.

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Το άρθρο παρέμεινε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ για μια μέρα περίπου πριν διαγραφεί αφού έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να τρομοκρατείται από το πραγματικά απίστευτο κακό. Το καλό με αυτό είναι ότι καθώς συνεχίζουν τον προγνωστικό προγραμματισμό και το NLP (σοβαρά, κοιτάξτε και τα δύο και υπόσχεται να σας τρελάνει το μυαλό), όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν από την έκστασή τους. 


Μόλις ξυπνήσουν, συνειδητοποιούν τον απίστευτο κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται όλοι. Και αυτό είναι καλό γιατί δεν μπορείτε να πολεμήσετε έναν εχθρό μέχρι να καταλάβετε ότι υπάρχει.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :