Φίδια Κολοβά: Το Ισραήλ Εξοπλίζει Το Αζερμπαϊτζάν Με Drones Καμικάζι, Για Να Εξαλείψουν Την Αρμενία! Και Με Π@υστιά Δίνουν Όπλα Στους Ουκρανούς, Τους Ξεσκέπασαν Οι Αρμένιοι, Τα Ξέρουν Όλα Οι Ρώσοι!

Το Ισραήλ, άρχισε να μεταφέρει όπλα στο Αζερμπαϊτζάν, και από το Αζερμπαϊτζάν, καταλήγουν στην Ουκρανία, με πτήσεις προς την Πολωνία!

Σύμφωνα με Αρμενικές πηγές, που παρακολουθούν τις πτήσεις φορτηγών αεροπλάνων του Αζερμπαϊτζάν, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τρεις πτήσεις, από αεροπλάνα του Αζερμπαϊτζάν, προς το Ισραήλ, οι Αρμένιοι μιλάνε για παράδοση ορισμένων πυρομαχικών, μεταξύ των οποίων, μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν επιπλέον drones καμικάζι, και διάφορα είδη πυραυλικών όπλων!

Κάποια από τα Ισραηλινά όπλα, ενισχύουν των Στρατό των Αζέρων, και αλλά καταλήγουν στο έδαφος της Πολωνίας, με τελικό προορισμό την Ουκρανία, άρα φίλε Έλληνα πατριώτη, που έχεις ακουμπήσει πάνω στην Ελληνοισραηλινή συμμαχία, κατά της Τουρκίας, ξέχνα το! Ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα του, και αυτή την στιγμή, το Ισραήλ βοηθά τους Τουρκοαζέρους, να καταπιούν, ολόκληρη την Αρμενία!

Δείτε εδώ της πτήσης των αεροσκαφών του Αζερμπαϊτζάν, προς το Ισραήλ, και αντιστρόφως!

https://priftisnews.blogspot.com/2022/09/drones.html

loading...