Μια μέρα μιλούσαν ο Σατανάς και ο Ιησούς.

 

Ο Σατανάς μόλις είχε πάει στον Κήπο της Εδέμ, και γελούσε λέγοντας:

-Μάλιστα, κύριε. Μόλις κατέλαβα τον κόσμο …γεμάτο ανθρώπους εκεί κάτω.

Τους έστησα, χρησιμοποίησα δόλωμα ήξερα ότι δεν μπορούσαν να αντισταθούν. Έπεσαν όλοι!

-Τι θα κάνεις με αυτά; Ο Ιησούς ρώτησε.

-Αχ θα διασκεδάσω μαζί τους. Ο Σατανάς απάντησε. Θα τους μάθω πώς να παντρεύονται και να πάρουν διαζύγιο,

πώς να μισούν και πως να κακοποιούν ο ένας τον άλλο,και για να πίνουν και να μεθούν

και να καπνίζουν να ζαλίζεται το μυαλό τους……και…… φυσικά, θα τους μάθω πώς να εφεύρουν όπλα και βόμβες για να καταστρέφουν ο ένας τον άλλο.Πραγματικά θα διασκεδάσω!

-Και τι θα κάνεις όταν τα βαρεθείς; Ο Ιησούς τον ρώτησε.

-Αχ, θα τους σκοτώσω. Ο Σατανάς είπε με ένα βλέμμα γεμάτο μίσος και υπερηφάνεια.

-Πόσα θέλεις γι ‘ αυτούς; Ο Ιησούς ρώτησε.

 -Αχ, δεν αγαπάς αυτούς τους ανθρώπους. 

 Δεν είναι καλοί.Γιατί να θες να τους πάρεις. 

Τους παίρνεις και θα σε μισούν. Θα σε φτύνουν στο πρόσωπο, Θα σε βρίζουν και θα σε σκοτώσουν.  Δεν αγαπάς αυτούς τους ανθρώπους!!

 -Πόσο θέλεις;  Ο Ιησούς ρώτησε ξανά. 

 Ο Σατανάς κοίταξε τον Ιησού και απάντησε σαρκαστικά:

– Όλο το αίμα σου, τα δάκρυα σου και ολόκληρη τη ζωή σου.Ο Ιησούς είπε…. – έγινε …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και….. έτσι πλήρωσα το τίμημα παιδί μου.

Είναι αστείο πόσο εύκολο είναι να περιφρονείς τον Θεό και μετά να αναρωτιέσαι γιατί ο κόσμος πάει κατά διαόλου…….Είναι αστείο το πώς μπορεί κάποιος να πει “πιστεύω στο Θεό” και να ακολουθήσει τον Σατανά.Είναι αστείο που στέλνετε χιλιάδες μηνύματα με αστεία μέσω ..e-mail, τα οποία δέχεστε………. 

 αλλά όταν αρχίζετε να στέλνετε μηνύματα που αναφέρονται στον Κύριο,…….. οι άνθρωποι σκέφτονται δύο φορές πριν τα μοιραστούν.Είναι αστείο πώς οι άνθρωποι να μπορούν να ανησυχούν περισσότερο …… εάν σκέφτονται διαφορετικά οι άλλοι γι ‘ αυτούς!!!!!!

Τα 9 πράγματα που δεν θα σε ρωτήσει ο Θεός ‘1-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει τι μοντέλο αυτοκινήτου χρησιμοποίησες· θα σε ρωτήσει πόσους ανθρώπους πήρες.2-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σου · θα σε ρωτήσει πόσους ανθρώπους φιλοξενήσατε σε αυτό.3-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει την μάρκα ρούχων στην ντουλάπα σου.θα σε ρωτήσει πόσους βοήθησες να ντυθούν.4-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει πόσο υψηλός ήταν ο μισθός σου, θα σε ρωτήσει αν τον κέρδισες καθαρά και τίμια.5-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει ποιος ήταν ο τίτλος σου 

·θα σε ρωτήσει αν έκανες σωστά τη δουλειά σου με το καλύτερο των  ικανοτήτων σου.

6-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει πόσους φίλους είχες.θα σε ρωτήσει πόσοι άνθρωποι σε θεωρούσαν φίλο.7-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει σε ποια γειτονιά ζούσες. θα σε ρωτήσει πώς φέρθηκες στους γείτονές σου.

8-Ο Θεός δεν θα σε ρωτήσει για το χρώμα του δέρματος σου. θα σε ρωτήσει για την αγνότητα του εσωτερικού της ψυχής και της καρδιάς σου.9-Ο  θεός δεν θα σε ρωτήσει σε πόσους ανθρώπους μοιράστηκες αυτό το μήνυμα ..απλά θα ρωτήσει αν ντρέπεσαι να το κάνεις…..

loading...