Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;!

Γράφει ο  Gary D. Barnett

«Υπάρχει ομορφιά στην αλήθεια, ακόμα κι αν είναι οδυνηρή. Εκείνοι που ψεύδονται, στρίβουν τη ζωή έτσι ώστε να φαίνεται νόστιμη στους τεμπέληδες,

λαμπρή στους αδαείς και ισχυρή στους αδύναμους. Αλλά τα ψέματα ενισχύουν μόνο τα ελαττώματά μας. Δεν διδάσκουν τίποτα, δεν βοηθούν τίποτα, δεν διορθώνουν τίποτα και δεν θεραπεύουν τίποτα. Ούτε αναπτύσσουν τον χαρακτήρα κάποιου, το μυαλό του, την καρδιά του ή την ψυχή του».

 Χοσέ Ν. Χάρις

Το προκαθορισμένο αποτέλεσμα κάθε πτυχής του πολιτικού συστήματος είναι η ραχοκοκαλιά της τυραννίας, καθώς η κοροϊδία, ο τρόμος και η διαίρεση των μαζών είναι ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για τον έλεγχό τους.

Όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σφαίρα είναι προσχεδιασμένα και χειριστικά, ανεξάρτητα από το ποια «πλευρά» έχει επιλεγεί σκόπιμα και τοποθετηθεί στην εξουσία. 

Υπάρχει, και δεν υπήρξε ποτέ, καμία θεμιτή διαφορά στους πολιτικούς ή στα πολιτικά κόμματα στο σύνολό τους, και το παράδειγμα της αριστεράς έναντι της δεξιάς δεν είναι παρά ένα τέχνασμα, καθώς και οι δύο (όλες) πλευρές συνεργάζονται για να επιτύχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα· που βασίζεται μόνο στο χρήμα, την εξουσία και τον έλεγχο.

Στην πραγματικότητα, το κομματικό σύστημα είναι το χειρότερο από όλα τα πολιτικά συστήματα κατά τη γνώμη μου, επειδή είναι το πιο ανέντιμο. Σε μια μοναρχία, ένας κυβερνών βασιλιάς με τις μονάδες επιβολής του, διεκδικεί την αποκλειστική εξουσία πάνω σε όλους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...