ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…..

GEWKWN:

Α) SADS (Sudden Adult Death Syndrome) Σύνδρομο ξαφνικού θανάτου ενηλίκων

Β) το μέλλον της Ευρώπης είναι τρομακτικό

Δείτε το βίντεο για το Σύνδρομο ξαφνικού θανάτου ενηλίκων μέχρι το τέλος, είναι τρομακτικό…..

https://www.bitchute.com/video/E7m4fjWbDLoR/

DR. SHAWN BROOKS MD: THOSE WHO TAKE mRNA “VACCINE” WILL DIE WITHIN 6 MONTHS TO 3-5 YEARS, ο Γιατρός SHAWN BROOKS MD αποκαλύπτει ότι όσοι έχουν πάρει το εμβόλιο mRNA “VACCINE” ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ μέσα σε περίοδο από 6 μήνες έως 3-5 χρόνια….

https://www.bitchute.com/video/qvPv4azzPIGO/

Οι ‘’ανεξήγητοι θάνατοι’’ είναι η πρώτη αιτία θανάτου το 2022 στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Ευρώπη, οι θάνατοι μεταξύ παιδιών και νέων εκρήγνυνται στην Ευρώπη…… Πολλοί έχουν τώρα εξασθενημένες καρδιές, καρκίνο, θρόμβους αίματος, νευρολογικά προβλήματα, αυτοάνοσες ασθένειες κ.λπ. που εξασθενούν το σώμα τους και μπορεί να τους προκαλέσουν πρώιμους, ‘’απροσδόκητους’’ θανάτους.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους για την επόμενη μεγάλη ‘’πανδημία’’

Η επόμενη προγραμματισμένη τους ‘’Κίνηση 2’’ για μια ΝΕΑ ‘’πανδημία’’ ίσως θα συμβεί έως τον Ιανουάριο του 2023, θα δούμε ξανά τα ‘’Μέτρα Έκτακτης Ανάγκης’’ θα επιστρέψουν τα lockdowns, οι μάσκες και όλα τα άλλα.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ :

οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αισιόδοξοι, αυτό όμως τους κάνει απροετοίμαστους, το καλύτερο είναι να προετοιμαστείτε για τις χειρότερες καταστάσεις, ακραίες καιρικές συνθήκες, σεισμούς για ένα χειμώνα χωρίς θέρμανση, για ένα νέο covid, η κάτι παρόμοιο η και χειρότερο, για έναν παγκόσμιο πόλεμο, που θα χειροτερέψει την προσπάθεια για επιβίωση, με θάνατο, με αρρώστιες πείνα και άλλες καταστροφές, προετοιμαστείτε και πείτε στα παιδιά σας πώς να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστροφές σε περίπτωση που συμβούν…… ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

Ο χρόνος της προετοιμασίας έχει σχεδόν τελειώσει, μην προετοιμάζεστε μόνο για την οικογένεια σας αλλά και για άλλους συνανθρώπους σας που θα έχουν ανάγκη, στην Ευρώπη οι έμποροι άρχισαν να αποθηκεύουν τρόφιμα όσο πιο γρήγορα μπορούν, και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αυξήσουν τις τιμές που οι λαοί θα ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, θα επαναστατήσουν, δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία εξακολουθεί να μην έχει καμία απολύτως ιδέα για το τι είναι μπροστά μας, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα.

Η Αμερική και οι χώρες της Ευρώπης θα έχουν εμφύλιους πολέμους, η εμφύλια αναταραχή είναι η μεγαλύτερη απειλή, οι κυβερνήσεις θα είναι πλέον απέναντι από τους Λαούς και τότε θα είναι αναγκαία η αμοιβαία συνεργασία, η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων, θα είναι ένας τρόπος επιβίωσης.

Έρχονται ελλείψεις τροφίμων, καθώς η αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων ήδη κινδυνεύει να διαλυθεί, με τις επιχειρήσεις να κλείνουν και την ανεργία να εκτοξεύεται.

Η τεράστια σε έκταση, 1.200.000 εκ. επιστράτευση της Ρωσίας, ξεπερνά σίγουρα αυτό που απαιτείται για την διάλυση της Ουκρανίας, δεν πρόκειται μόνο για τη μάχη στην Ουκρανία, αλλά για την προετοιμασία για έναν πολύ μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη με τη Δύση, είναι η πρώτη φορά που τέτοιου μεγέθους κινητοποίηση στρατευμάτων έλαβε χώρα στη Ρωσία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Θα ξυπνήσουμε επιτέλους και θα καταλάβουμε ότι οι κυβερνήσεις μας εργάζονται για τους παγκοσμιοποιητές που έχουν μια ατζέντα να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη; τουλάχιστον το 80% της ανθρωπότητας πρέπει να εξαλειφθεί.

loading...