ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΚΑΣΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!


BLACK-OUT ΑΠΟ ΤΗΝ BLACK SEA! Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ!


9 ΒΙΝΤΕΟ 9 ΦΩΤΟ
Black-out από την Black Sea! Στο σκοτάδι της Κόλασης το Χάρκοβο και πολλές πόλεις της Ουκρανίας καθώς η Ρωσία πλήττει με πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα υποδομές! 

Η αρκούδα τα κάνει λαμπόγυαλο. Aναμενόμενο .Τουλάχιστον 5 περιφέρειες είναι αυτή τη στιγμή χωρίς φως, η περιοχή του Χάρκοβο είναι και χωρίς παροχή νερού. Σε πολλές περιοχές ούτε φως ούτε νερό…

Αναφορές που προέρχονται από ουκρανικές πηγές λένε ότι το Ντνεπροπετρόβσκ, η Πολτάβα, το Σούμι, το Κρεμεντσούγκ και το Χάρκοβο αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος, μετά από την εκτόξευση ρωσικών πυραύλων. Ο θερμοηλεκτρικός σταθμός του Kremenchug καίγεται.

Ουκρανοί αξιωματούχοι στην περιφέρεια του Χάρκοβο λένε ότι ένα αντικείμενο «κρίσιμης σημασίας υποδομής» χτυπήθηκε από ρωσικό πυραυλικό χτύπημα, το οποίο προκαλεί μπλακ άουτ. 


Στο εκτεταμένο μπλακ αόυτ συμβάλει και το γεγονός ότι από σήμερα το πρωί και ο τελευταίος αντιδραστήρας του Ζαπορίζια τέθηκε εκτός λειτουργίας.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :