ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής: 

Ενώ το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, υποχρεώνει την Πολιτεία (με ξεκάθαρο τρόπο), να διαπαιδαγωγεί τη μαθητιώσα Νεολαία μας με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση, από το Σεπτέμβρη του 2006 μέχρι και σήμερα που μιλάμε, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, αλλά συμβαίνει το αντίθετο!
Επί 16 ολόκληρα χρόνια, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και οι μαθητές του Γυμνασίου, κάθε μέρα διδάσκονται το μάθημα της Γλώσσας, μέσα από ακατάλληλα βιβλία γλώσσας (βιβλία καθαρώς Νεοταξικά), που ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ, ούτε την Εθνική τους, ούτε τη Θρησκευτική τους συνείδηση, όπως το Σύνταγμα μας, το επιβάλλει!.
Αντιθέτως στη γειτονική Τουρκία, η Τούρκικη Νεολαία, μορφώνεται μέσα από βιβλία γλώσσας, που αναπτύσσουν τόσο την Εθνική όσο και τη Θρησκευτική συνείδηση των Τούρκων μαθητών, εις μέγιστο βαθμό!
Αυτό το πολύ σοβαρό Εθνικό μας πρόβλημα, απεφάσισα να το κάνω γνωστό στον Πρωθυπουργό μας κο Μητσοτάκη!.
Έτσι στις 22 Νοεμβρίου 2021, απέστειλε στον Πρωθυπουργό ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, λίαν εμπεριστατωμένη και του ζητούσα να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ όλων αυτών των ανθελληνικών βιβλίων, που δεν προάγουν ούτε την Εθνική, ούτε και τη Θρησκευτική συνείδηση των μαθητών μας!.
Με λύπη μου όμως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!.
Οι μαθητές μας συνεχίζουν να μορφώνονται, μέσα από τα ίδια Νεοταξικά βιβλία γλώσσας!
Για να δείτε δε, Φίλοι μου Αγαπημένοι, πόσο επικίνδυνα είναι για τους μαθητές μας, αυτά τα ανθελληνικά βιβλία γλώσσας, ας μπείτε στο κόπο να διαβάσετε ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ προς τον Πρωθυπουργό κο. Μητσοτάκη και ύστερα τα λέμε!!!.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
https://www.egnomi.gr/…/anoixti_epistoli_pros_ton…
loading...