Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

 


Δρ Ευριπίδης Μπίλλης *   

Κύριοι Βουλευτές,

Ας δούμε πρώτα την παραπληροφόρηση   που την συγκαλύπτουν και την συντηρούν όλα τα γνωστά ΜΜΕ. Αρχίζοντας από την στεγαστική πολιτική

 

Στεγαστική πολιτική (α)

–      Η κυβέρνηση, όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου και όλα τα ΜΜΕ

–      Συγκαλύπτουν την κυβερνητική προπαγάνδα ότι δήθεν η κυβέρνηση επέλυσε το στεγαστικό των νέων. Πράγμα που για τους εξής απλούς λόγους,  αποτελεί απάτη.

–      Αφού η κυβέρνηση δεν επιχορηγεί μέρος του ποσού του στεγαστικού δανείου, πράγμα που θα έπρεπε να κάνει, αλλά το επιτόκιο.

–      Θα έπρεπε όμως όλοι να γνωρίζουν και το γνωρίζουν, ότι με την σημερινή οικονομική κατάσταση τρομερού πληθωρισμού, μη ασφαλούς εργασίας, των γνωστών μισθών κτλ.

–       Ελάχιστοι νέοι θα μπορέσουν ακόμα με επιτόκιο  1% να αγοράσουν σπίτι.  Ακόμα και 200.000 ευρώ με δόση που θα υπερβαίνει ίσως τα 500 ευρώ μηνιαίως.

–      Αν θέλει η κυβέρνηση αντί προπαγάνδας στεγαστική πολιτική,  θα πρέπει ή να επιχορηγήσει το ποσό του δανείου. Ή ως παλιά ο ΟΕΚ , να χορηγεί δωρεάν ή με μειωμένο ποσό σπίτια.

 

Στεγαστική πολιτική (β)

–      Την στιγμή που  η κυβέρνηση

–      Υπό την σιωπή αν όχι ανοχή και σύμφωνη γνώμη των λοιπών κομμάτων που σιωπούν. Καθώς  και τη επονείδιστα σιωπή των ΜΜΕ

–      Παραπλανεί ότι θα στεγάσει τους νέους,

–      Προχωρεί στο να πετάξει στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες έλληνες.

–       Με τους πλειστηριασμούς που προγραμμάτισε.  

–      Με τους Παπαδημούληδες να τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα ληστέψουν για μια δεκάρα τα σπίτια των Ελληνων.

–      Για αυτήν την Εθνική ντροπή αν θέλει κάποιος να μην θεωρείται μαριονέτα της κατοχής, της νεοναζιστικής ΕΕ και της Νέας  επανεκκίνησης, θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση.

–      Ώστε να μην χάσουν τα σπίτια τους για μια δεκάρα και να βρεθούν επαίσχυντα στους δρόμο δεκάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες.

–      Επιτέλους τόση αναλγησία  όζει αφάνταστα με την μπόχα της

 

Στεγαστική πολιτική (γ)

–      Ομολογώ ότι τέτοια κατάντια των ΜΜΕ δεν έχει ξαναγίνει

–      Ενώ επανειλημμένα και θρασύτατα να έχει δηλώσει η κυβέρνηση

Ότι τα διαμερίσματα της αντιπαροχής των οικοπέδων που θα δώσει σε εργολάβους

–      Αυτά θα αποτελούν (προφανώς παράνομα) ιδιοκτησία του εργολάβου

–      Που δήθεν θα έχει αενάως την υποχρέωση να τα ενοικιάζει με χαμηλό ενοίκιο (πιο χαμηλό άθλιοι;) σε άστεγους έλληνες

–      Και παρ’ όλα αυτά, α γνωστά ΜΜΕ να διατυμπανίζουν ότι δήθεν αυτά θα χορηγούνται σε άστεγους

–      Μία τρομερή Γκαιμπελική απάτη, αν έχω δίκαιο, που έχω

–      Μήπως απαιτείται επέμβαση εισαγγελέα για την ως φαίνεται εν εξελίξει απάτη δωρεάς κρατικών διαμερισμάτων, όχι σε Έλληνες, αλλά σε εργολάβους;;

 

Για το θέμα της παραπληροφόρησης, της καρατόμησης σοβαρών Ελλήνων σχολιαστών κτλ, θα επανέλθουμε. Με το κράτος να λέει,  “χαρακτηριστικό” της επίφασης της δήθεν δημοκρατίας μας:  «Άσε τους αυτούς  να  λένε για να φαίνεται ότι έχουμε δημοκρατία και εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας»

 

Οι παλιοί θα ενθυμούνται ότι ούτε την εποχή της δικτατορίας δεν υπήρχε τέτοια απαράδεκτη κατάσταση έλλειψη ορθής ενημέρωσης γενικά και για διεθνή θέματα.Ούτε τόσον  αηδιαστικής καρμπόν σε όλη την ΕΕ προπαγάνδας, συνήθως παραπληροφόρησης και συνεχούς μετάδοση βλακωδών  ειδήσεων και για εντυπωσιασμό των ιθαγενών όλων  των «παράξενων του κόσμου»

 

Και καρμπόν από όλα τα γνωστά ΜΜΕ των ίδιων βλακωδών σχεδόν πάντα προπαγανδιστικών ειδήσεων.

 

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...