Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ

Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Kαθώς η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” συνεχίζει να κυλάει προς τα εμπρός, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των

εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, είναι πολύ απασχολημένα με το να αναλύουν κάθε μέρος των υποπλοκών, να αναλύουν τα πάντα και κάθε πτυχή αυτής της σχεδιασμένης τρομοκρατίας και να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε στοιχείο, προκειμένου κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, ελπίζοντας ότι θα πείσουν τα αφεντικά τους να τους παραχωρήσουν κάποια μικρή ανακούφιση. 

Αυτή η τεχνική ή μέθοδος της σταδιακής πειθούς, είναι εντελώς άχρηστη, δεδομένου ότι είναι ακριβώς η ίδια στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε για να υπονομευθεί ο πληθυσμός μέσω μακροχρόνιων εκστρατειών κατήχησης και προπαγάνδας εξ αρχής, και είναι καλά κατανοητή από την κυρίαρχη ιεραρχία.

 Στην ουσία, πρόκειται για μια προσπάθεια να κυνηγήσουμε τους κρατικούς αυτουργούς της τρομοκρατίας χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που τελειοποίησαν και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν εναντίον των μαζών. 

Καμμία λύση στο πραγματικό πρόβλημα δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί με μια τέτοια παράλογη, αναμενόμενη και συναινετική προσέγγιση.

Η μεγάλη εικόνα είναι ότι οι κυρίαρχες “ελίτ” που αποτελούν την άρχουσα τάξη και ελέγχουν τις κυβερνήσεις, προσπαθούν να καταλάβουν αυτή τη χώρα και τον κόσμο, προκειμένου να διαμορφώσουν μια παγκόσμια δομή διακυβέρνησης από τους λίγους, βασισμένη σε τεχνοκρατικά μοντέλα διακυβέρνησης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...